Mira Kasslin sairastui aggressiiviseen syöpään – aloitti hoidot pari viikkoa sitten

Kiinteistövälittäjä Mira Kasslin, 46, kertoo sairastumisestaan Instagramissa.

Mira Kasslin paljasti torstai-iltana Instagramin tarinat-osiossa sairastavansa aggressiivista rintasyöpää. Syöpä löydettiin pari kuukautta sitten.

Elämä se jaksaa yllättää, ehkä siksi rakastan sitä niin paljon niin hyvässä kuin pahassa. Pari kuukautta sitten mulla todettiin aggressiivinen rintasyöpä, Kasslin kirjoittaa.

Hoidot käynnistyivät Kasslinin kertoman mukaan nopeasti ja tehokkaasti, ja kuvissa hän kertoo olevansa menossa ensimmäiseen sytostaattitiputukseen. 

Hän kiittelee suomalaista terveydenhuoltoa ja HUS:n toimintaa. 

Yhdessä kuvassa Kasslin esittelee jalkaterien ja käsien ympärille asetettuja jääpusseja sairaalasängyllä. Jääpussit estävät sytostaattihoitojen sivuvaikutuksia. 

Ensimmäinen hoitokerta kesti Kasslinin mukaan kolme tuntia. Sytostaattihoitojen aloittamisesta on kulunut nyt kaksi viikkoa.

Nyt se tukka sit lähtee, Kasslin kirjoittaa tuoreimmista kuulumisistaan.

Tunteet ovat vaihdelleet syöpädiagnoosin jälkeen.

Eilen oli surkee fiilis, tänään jo hyvä päivä, Kasslin kirjoittaa.

MTV:n tavoittama Kasslin kertoo, ettei halua puhua aiheesta tällä hetkellä enempää julkisuudessa.

Kasslin muistetaan Hjallis Harkimon luotsaaman Diili-ohjelman voittajana vuodelta 2010. Lisäksi hän on ollut mukana tv-ohjelmissa Kotia kohti (2013) sekä Mira ja miljoonakodit (2015).

Menestynyt kiinteistövälittäjä on myös entinen ratapyöräilyn ammattilainen. Hän on edustanut Suomea Atlantan ja Sydneyn olympialaisissa ja saanut lukuisia arvokisamitaleja.

Edelleen aktiivisesti urheileva ja luonnossa viihtyvä Kasslin on keskittynyt töiden ohella kauppatieteiden ja oikeustieteiden opintoihin. Kasslin on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta. 

Lue myös:

    Uusimmat