Minttu Räikkönen julkaisi videon, kun Robin Räikkönen, 5, kirjoittaa joulupukille – tällaisia lahjoja on toivelistalla

0:40
Koko perhe oli vuosi sitten kannustamassa Kimi Räikköstä Abu Dhabissa.

Robin Räikkönen on kirjoittanut hyvissä ajoin joulupukille.

F1-kuljettaja Kimi Räikkösen ja hänen vaimonsa Minttu Räikkösen lapset Robin ja Rianna odottavat mitä ilmeisemmin jo joulua.

Minttu julkaisi Instagram Tarinat -osiossa videon, kun viisivuotias Robin kirjoittaa joulupukille. Pienokainen on kirjoittanut kirjeen alkuun rakas joulupukki. Joululahjatoiveena Robinilla on BMX-pyörä, ramppi sekä kolmantena kirjeeseen on kirjoitettu shark remote.

Minttu jakaa sosiaalisessa mediassa paljon videoita ja kuvia lapsistaan. Aikaisemmin tällä viikolla Mintun julkaisema video sulatti sydämet, kun perheen lapset olivat intoa täynnä, kun perheen Kimi-isä tuli kotiin.

Robin hyppäsi heti halaamaan Kimiä, joka huusi nopeasti Riannaa. Tämä oli mennyt hakemaan isälleen tekemän piirustuksen. 

Räikkönen ihasteli piirustusta ja otti lopuksi molemmat lapset syleilyynsä.

Minttu kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että Robin ja Rianna ovat pienestä pitäen puhuneet toisena kielenään englantia, mutta vanhempiensa kanssa he juttelevat suomeksi. Robin ja Rianna puhuvat puolestaan keskenään englantia leikkien tiimellyksessä.

– Me puhumme pääasiassa kotona suomea, tarhassa puhutaan englantia. He varmaan mieltävät sen niin, että kun lapset ovat keskenään, kieli on englanti. Siihen luulen, että tämä perustuu, kun he puhuvat pääasiassa englantia keskenään, Räikkönen pohtii.

– Robin puhuu meille täysin Suomea. Riannalla haluaa kertoa joitain juttuja englanniksi. Se toimii ihan hyvin näin, ja hän ymmärtää suomea täysin. Jotkut jutut ovat vain mukavampi kertoa toisella kielellä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja