Mangot kannattaa ehdottomasti syödä kypsinä. Kypsän mangon tunnistaa siten että sen pinta on pehmeä ja se antaa periksi sormilla painettaessa. Kypsä mango myös tuoksuu kuoren läpi maukkaan hedelmäiseltä. Tämä pätee myös kypsään ananakseen. Väristä kypsää mangoa ei valttämättä voi tunnistaa.
Milloin mango on parhaimmillaan?

Julkaistu 04.03.2004 11:16
Lisää aiheesta:
Keuhkokuume-epidemia riivannut Suomea jo lähes vuoden – ärhäkkä tauti vienyt sairaalaan hyväkuntoisia nuoria aikuisiakinAleksi on Aurinkorannikon tunnettu delfiinikuiskaajaItärajan tuntumassa saatiin kiinni Ransun kaksoisolento – "Oli jotenkin semmoinen tunne, että se tarkkaili meitä"Väitöstutkimus haastaa nykykäsityksen: Masennuslääkkeiden toimintaa ymmärretty väärin?Animaatiopossun ilouutinen ja Valtterin harvinainen yllätysvieras – katso, mitä hyvää meillä ja maailmalla on tapahtunutKortiton motoristi lähti poliisia karkuun – aiheutti useita vaaratilanteita