F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Milloin fanit saavat palata formulakatsomoihin? - F1-pomo paljasti sarjan toiveikkaan tavoitteen

6:27
C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen kertoi näkemyksensä F1-sarjan tulevista uudistuksista.

F1 kertoi tiistaina, että koronaviruksen takia siirtynyt kausi 2020 alkaa viimein heinäkuun alussa. Vaikka kausi tullaan starttaamaan tyhjille katsomoille, toivotaan fanien palaavan paikan päälle syksyyn mennessä.

F1:n toimitusjohtaja Chase Carey on varovaisen optimistinen sarjan tavoitteesta, jonka mukaan kilpailuiden siirtyessä Euroopan ulkopuolelle fanit voisivat täyttää pääkatsomot edes osittain.

Kauden 2020 Euroopan osakilpailut huipentuvat Italian GP:seen, joka on määrä ajaa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

– Fanit ovat uskomattoman tärkeitä. Kilpailemme monella tapaa faneille. Me rakastaisimme sitä, että fanit saisivat palata näihin tapahtumiin, Carey kertoi F1:n virallisilla kotisivuilla julkaistussa videohaastattelussa.

– Rehellisesti, meistä olisi kiva saada fanit takaisin niin pian kun se on turvallista kaikille osallistuville, faneille ja kaikille jotka ovat mukana lajin parissa.

– Olemme puhuneet tavoitteista, joiden mukaan fanit voisivat palata syksyllä. Silloin ei vielä välttämättä puhuttaisi täysistä katsomoista, mutta fanitapahtumista rajoitetulla kapasiteetilla.

– Joten näen sen mahdollisena ajankohtana fanien paluulle. Mutta sekin on mahdollista vain tavalla jonka uskomme olevan kaikille turvallinen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja