Milloin fanit saavat palata formulakatsomoihin? - F1-pomo paljasti sarjan toiveikkaan tavoitteen

F1:ssä alkaa uusi aikakausi – näitä muutoksia on odotettavissa kaudelle 2021 6:27
C Moren asiantuntija Ossi Oikarinen kertoi näkemyksensä F1-sarjan tulevista uudistuksista.

F1 kertoi tiistaina, että koronaviruksen takia siirtynyt kausi 2020 alkaa viimein heinäkuun alussa. Vaikka kausi tullaan starttaamaan tyhjille katsomoille, toivotaan fanien palaavan paikan päälle syksyyn mennessä.

F1:n toimitusjohtaja Chase Carey on varovaisen optimistinen sarjan tavoitteesta, jonka mukaan kilpailuiden siirtyessä Euroopan ulkopuolelle fanit voisivat täyttää pääkatsomot edes osittain.

Kauden 2020 Euroopan osakilpailut huipentuvat Italian GP:seen, joka on määrä ajaa syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna.

– Fanit ovat uskomattoman tärkeitä. Kilpailemme monella tapaa faneille. Me rakastaisimme sitä, että fanit saisivat palata näihin tapahtumiin, Carey kertoi F1:n virallisilla kotisivuilla julkaistussa videohaastattelussa.

– Rehellisesti, meistä olisi kiva saada fanit takaisin niin pian kun se on turvallista kaikille osallistuville, faneille ja kaikille jotka ovat mukana lajin parissa.

– Olemme puhuneet tavoitteista, joiden mukaan fanit voisivat palata syksyllä. Silloin ei vielä välttämättä puhuttaisi täysistä katsomoista, mutta fanitapahtumista rajoitetulla kapasiteetilla.

– Joten näen sen mahdollisena ajankohtana fanien paluulle. Mutta sekin on mahdollista vain tavalla jonka uskomme olevan kaikille turvallinen.

Lue myös:

    Uusimmat