Millenniaali, sinäkin olet jo vanha – Britney Spears sai oman ökyhintaisen selfie-museon, jossa pop-tähden musiikkivideot heräävät henkiin

1:12
Katso, miltä Britney Spears -museossa näyttää!

Britney Spears -fanit voivat kiireen vilkkaan suunnistaa kohti Los Angelesia, johon pystytetyssä museossa pääsee näkemään tähden ikimuistoisimmat hetket.

Varsin kallista pääsylipun hintaa vasten saa "ultimaattisen Britney-kokemuksen", josta terävimmät säröt pop-tähden uran varrelta on siloteltu. 

Tammikuun lopussa avattu, vain 38-vuotiaalle pop-tähdelle omistettu interaktiivinen pop-museo kantaa nimeä "The Zone: Britney Spears." Sen sisältä löytyy kymmenen huonetta, jotka ovat joko Spearsin musiikkivideoiden tai tietyn musiikillisen kauden inspiroimia.

Hittikappaleet isosti esillä

Esille on nostettu esimerkiksi Oops!...I Did It Again, Toxic, ja I'm a Slave 4 U -videoiden visuaalinen maailma. Yksi huone on rakennettu Baby One More Time -musiikkivideon luokkahuoneeksi, toinen puolestaan Toxic-videosta tutuksi lentokoneen matkustamoksi. 

Esillä ei juurikaan ole Spearsin lapsuus tai huippuvuosia seuranneet synkät vuodet, vaan museo juhlistaa pop-tähden nuoruutta ja huippuvuosia. Museon päätarkoitus ei myöskään ole varsinaisesti informoida kävijäänsä Spearsin saavutuksista tai elämäntarinasta, sillä tosifanit tuntevat jo faktansa.

Sen sijaan entisen hypermarketin tiloihin rakennetussa hattaranvärisessä Britneylandiassa on tarkoitus ottaa selfieitä ja jakaa kokemus muille sosiaalisessa mediassa.

Museo on auki vain parin kuukauden ajan

Jos museon haluaa nähdä, kannattaa kiirehtiä. Väliaikainen museo on auki vain huhtikuun 26. päivä saakka.

Huomionarvoista on myös yhteen sisäänpääsyyn oikeuttavan pääsylipun hinta, joka lähentelee suomalaisille tutun, koko vuoden museokäynnit kattavan museokortin hintaa: 60 dollaria. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja