Miljoonakodit myynnissä – tällaisia lukaaleita löytyy Suomesta

Suomestakin löytyy tasokkaita ja miljoonien eurojen arvoisia, hulppeita koteja. Katso, millaisia miljoonataloja on kaupan tällä hetkellä!

Suomalaisten omakotitalojen hintapyynnöt eivät kalpene edes Hollywoodin julkkisten asuntojen hinnoille. Miljoonakämpät odottavatkin ostajaansa myös kotimaassa.

LUE MYÖS:

Katso, millaisia luksuslukaaleja on myynnissä tällä hetkellä!

Luksusta merenrannalla

Espoossa on myynnissä merenrantakiinteistö, jonka hintapyyntö on vajaat kahdeksan miljoonaa euroa. Kaksikerroksisella omakotitalolla on kokoa 548 neliömetriä ja lukaalista löytyy kuusi huonetta, keittiö, ruokailutila, sauna, kolme kylpyhuonetta, viisi wc:tä, kodinhoitohuone, kuntosali, uima-allas sekä rantasauna.

Hulppea talo rauhallisella sijainnilla

Helsingin Karhusaaresta saisi omakseen hulppean omakotitalon reilulla seitsemällä miljoonalla eurolla. Talossa on muun muassa kymmenen huonetta, keittiö, tavallinen- ja höyrysauna ja uima-allas. Lisäksi vierastalosta löytyy muun muassa kaksi huonetta, kylpyhuone ja wc sekä keittiö. Kokonaispinta-alaa talossa on 594 neliömetriä, joista asuinpinta-alaksi on merkitty 465 neliömetriä.

Kartanotunnelmaa

Salon Teijossa odottaa ostajaansa 605-neliöinen kartano, jossa on useita kylpy- ja makuuhuoneita. Päärakennuksen lisäksi kiinteistöön kuuluvat rantasauna, autotalli sekä 124-neliöinen vierastalo, josta löytyy muun muassa keittiö sekä kolme kylpyhuonetta.

Tilava tontti

Espoon Suvisaaristossa on myynnissä melkein kahden hehtaarin kokoinen merenrantatontti ja sille vuonna 1912 rakennettu 286-neliöinen, kaksikerroksinen huvila. Tontilla on vielä tilaa toiselle talolle, tenniskentälle tai vaikka helikopterin laskeutumispaikalle.

Katso myös, millaisia luksushuviloita löytyy Upeat skandikodit-sarjasta:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat