Mainos

Miley Cyrus yllätti seuraajansa täysin – uusi hiustyyli käynnisti spekulaatiot hittisarjan paluusta

0:48
Miley Cyrus avioitui vuonna 2018 Liam Hemsworthin kanssa.

Paluu voi olla hyvinkin mahdollinen, sillä kahden muun Disney-sarjan on  kerrottu tekevän paluun.

Hannah Montana oli nuorisolle suunnattu komediasarja, jonka pääroolissa nähtiin Miley Cyrus. Sarja kertoi teinitytöstä nimeltä Miley Stewarts, joka eli kaksoiselämää – iltaisin hän oli supertähti Hannah Montana. Sarja oli valtaisa menestys, ja sitä näytettiin vuosina 2006-2011.

Ohjelman jälkeen sarjassa näytellyt Cyrus pyrki teinitähden imagostaan eroon mitä erikoisimmilla tempauksilla, ja julisti vuonna 2013 Hannah Montanan tulleen murhatuksi. 

On mahdollista, että Hannah Montana selviytyi täpärästi Cyrusin murhayrityksestä. Disney nimittäin elvyttää vanhoja tv-sarjojaan, ja ainakin sarjat That's So Raven ja Drake & Josh ovat tekemässä paluun uusintaversioiden muodossa. Epäilykset siitä, että myös Hannah Montana olisi tekemässä paluun ovat kasvaneet, sillä Miley Cyrus on itse vihjaillut asiasta runsaasti omalla Instagram-tilillään

Cyrus on julkaissut itsestään lukuisia kuvia uudessa hiustyylissä Instagarm-tilinsä tarina-osiossa. Hiustyylillä on huomattava yhdennäköisyys Hannah Montana -hahmon käyttämän peruukin kanssa. Myös Cyruksen kampaaja julkaisi tyylistä kuvan Instagram-tilillään.

Lisäksi Cyrus on merkinnyt tarina-osionsa kuviin käyttäjätilin, joka on luotu viime viikonloppuna.

Hannahmontana-nimimerkillä löytyvä tili on vielä ainakin toistaiseksi tyhjä, mutta seuraajia sille on jo kertynyt. Lisäksi tilillä on ainoastaan yksi seurattava, nimittäin itse Miley Cyrus.

Selitys kaikkeen voi olla myös hyvinkin tylsä ja yksinkertainen. Hannah Montana -sarja täytti viime viikolla nimittäin 13 vuotta. Sen kunniaksi Cyrus julkaisi kuvan sarjan ensimmäisestä kuvauspäivästä.

Lähde: Elite Daily

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja