Miley Cyrus: Tämän takia otin kantaaottavan tatuointini

Miley Cyruksella on kantaaottava tatuointi. Nyt tähti kertoo, minkä takia hän halusi hakkauttaa iholleen sanoman.

Viime elokuusa poptähti Miley Cyrus otti keskisormeensa sanan "tasa-arvoiset". Tähti julkaisia kuvan Twitterissä ja kirjoitti, että "kaikki rakkaus on tasa-arvoista", jolla hän viittasi siihen, että myös seksuaalivähemmistöillä on oikeus rakastaa toisiaan ehdoitta. Tweettauksen jälkeen tähti sai kommentteja, jossa hänen mielipiteitään ihmeteltiin.

– Mitä sinulle on tapahtunut? Luulin että olit kristitty tyttö! fanit kirjoittivat.

Cyrus ei ole kuitenkaan tämänkään jälkeen ollut hiljaa vähemmistöjen oikeuksista. Tähti sanoo, että hän voi pahoin pelkästä ajatuksesta, etteivät ihmiset voisi mennä naimisiin sen kanssa, jota rakastaa eniten maailmassa. Cyrus muistuttikin fanejaan, että kristittynä olemisessa on kysymys rakkaudesta. Cyrus sai kommenttinsa jälkeen runsaasti vihapostia.

– Uskon että jokaisella amerikkalaisella pitäisi olla samat oikeudet ja vapaudet. Jos emme laillista samaa sukupuolta olevien avioliittoa, et saa samoja terveysetuja, et ole samaa perhettä toisen kanssa eikä sinulla ole samaa turvallisuuden tunnetta kuin heteroseksuaaleilla. Miten tämä tilanne eroaa siitä, ettet voi istua bussissa ihonvärisi takia? Cyrus sanoi Glamour-lehdessä viitaten rotusortoon.

Tähti muistuttaa, että jos hänen läpihetero countrylaulaja-isänsä voi olla kaveri hänen homoystäviensä kanssa, niin kuka tahansa voi.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja