Milana Misicin kohukirja sai aikaan palautevyöryn: "Se tekee meistä vahvempia, kun käymme pohjalla"

Milana Misic avautuu rankasta lapsuudestaan uutuuskirjassa 8:15

Laulajatähti Milana Misic kommentoi paljastuskirjastaan saamaansa palautetta.

VIDEOLLA: Milana Misic avautuu rankasta lapsuudestaan!

Viinan, väkivallan ja kaaoksen keskellä kasvanut laulaja Milana Misic julkaisi keväällä Milana elämäni Laila Kinnusen tyttärenä -kirjan. Kirjassa laulaja kertoo muun muassa vaikeasta elämästään alkoholisoituneen laulajaäitinsä Laila Kinnusen kanssa.

Julkaisun jälkeen tähti on saanut palautetta kertomuksistaan.

– Olen saanut hyvin mielenkiintoista palautetta kirjasta. On jännittävää, kuinka ihmiset käyvät läpi omaakin historiikkia tämän kautta. Olen saanut kiitosta siitä, että avaan asioita, Misic paljastaa.

"Se tekee meistä vahvempia, kun me käymme pohjalla ja nousemme taas"

Syksyllä uuden levyn julkaiseva laulaja kertoo puhuvansa mielellään vaikeista asioista. Jatkossa hän haluaa vaikuttaa vielä enemmän päihdetyössä.

– Näistä asioista puhuminen on hyväksi. Mielestäni heikkoutta ei ole tunnustaa, että joskus on vaikeaa. Enemmän heikkoutta on piilottaa ne asiat. Se tekee meistä vahvempia, kun me käymme pohjalla ja nousemme taas, tähti kertoo.

– Haluaisin puhua kaikenikäisille. Erityisesti nuorille, jos he ovat joutuneet vaikeisiin tilanteisiin. He uskaltaisivat miettiä, miten he pääsisivät siitä eteenpäin. Haluan korostaa koulutusta. Se on se tie pois siitä elämästä, jossa ei halua olla, laulaja jatkaa.

Misic kertoi mietteitään Storyvillen kesäterassin avajaisissa.

Lue myös:

    Uusimmat