Miksi Valtteri Bottaksen uhkaaja ”vaanii” taustalla Mercedeksen tiloissa? – ”Muuten ihmiset unohtavat”

F1-kuljettajamarkkinoilla isoin kysymys on kohdistunut Mercedeksen tilanteeseen. Jatkaako suomalaiskuski Valtteri Bottas britin, Lewis Hamiltonin tallikaverina? Bottaksen paikkaa on kytännyt erityisesti ranskalainen Esteban Ocon, jota on yhdistetty Renaultille.

MAINOS

F1 palaa kesätauolta!

Belgian GP suorana 30.8.-1.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Belgian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ocon menetti viime kauden jälkeen paikkansa Racing Pointilla, kun kanadalainen Lawrence Stroll osti tallin. Samassa yhteydessä Strollin poika Lance Stroll siirtyi Oconin paikalle.

Tuoreeltaan Ocon on toiminut Mercedeksen varakuljettajana.

Tehtävässä isoin toimenkuva liittyy simulaattoriajamiseen. Ocon ei ole kuitenkaan jäänyt vain ahertamaan kulisseihin, vaan hän on ollut tuttu näky Mercedeksen tiloissa eri kisojen yhteydessä. Ocon on suorastaan ”vaaninut” taustalla, samalla kun suomalaiskuski Bottas on tykittänyt pöytään kovia näyttöjä.

Ocon puhui aiheesta F1-sarjan verkkosivuilla.

22-vuotias ranskalaiskuski sanoo, että suurin syy toistuville varikkovierailuille on se, että hän ei halua ”ihmisten unohtavan häntä”.

– Haluan olla rata-alueella joka viikonloppuna. En halua vain työskennellä simulaattorin parissa ja jättää tulematta paikalle, Ocon totesi.

– Jotkut ovat sanoneet, että esimerkiksi aikataulujen takia tuo voi mennä vaikeaksi. Olen sanonut, että kyllä, joo, mutta haluan silti tulla paikalle. Vaikka en ehtisi nukkua, niin haluan olla silti radalla.

– Koska jos et ole paikalla, niin ihmiset unohtavat sinut, Ocon painotti.

– Tavoitteenamme on ollut se, että palaan F1-sarjaan. Se on minun ainut tavoitteeni, Ocon julisti ja totesi, että paluuaikeet ovat olleet yhtenä syynä jatkuvissa kisavierailuissa.

Tuoreissa spekulaatioissa on vihjattu vahvasti siihen, että Ocon siirtyisi ensi kaudeksi Renaultille. Samalla suomalaiskuski Bottas tekisi jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat