Mainos

Miksi naiset vihaavat strippareita?

Miksi moni nainen ei hyväksy sitä, että mies menee strippiklubille viihtymään viikonlopun kunniaksi?

Useimmiten naisen inho strippiklubeja kohtaan kohdistuu nimenomaan asetelmaan, jossa mies katselee riisuutuvaa naista. Sen takia tässä jutussa tarkastellaan tätä perinteistä asetelmaa.

Naista pelottaa, että mies pettää

On aivan sama, mitä miehellä on mielessään, kun hän menee katsomaan striptease -tanssijoita. On myös aivan sama, että suurimmassa osassa klubeja on tiukka "katsoa saa, muttei koskea" -käytäntö, nainen silti tuntee olonsa uhatuksi.

Tämä johtuu siitä, että jo pelkässä strippareiden katsomisessa on erittäin voimakas seksuaalinen lataus läsnä. Viettelevä seksuaalisuus saattaa tehdä lipsahtamisen pettämisen puolelle ehkä asteen verran helpommaksi. Joitain naisia ahdistaa jo pelkästään tieto, että mies ajattelee jotain toista naista eroottisessa mielessä.

Pettämisen pelko kielii luottamuksen puutteesta. Jos nainen syystä tai toisesta pelkää, että mies pettää häntä, kyse on nimenomaan luottamuksesta ja sen puutteesta. Nainen ei siis luota mieheen. Samoin mustasukkaisuus kumpuaa usein tästä ongelmasta. Se miksi nainen ei luota mieheen, johtuu varmasti jokaisessa suhteessa eri asioista. Tosin moni nainen ajattelee, että jo pelkästään halu katsella vieraita naisia riisuutumassa, kielii siitä, että mies ei ole tyytyväinen suhteeseen tai että mies haluaa pettää naista.

Nainen ei kestä vertailua

Stripparin vartalolta odotetaan yleensä paljon ja hänen tulee näyttää yleisten kauneusihanteiden mukaiselta. Tanssiminen on myös rankkaa liikuntaa, joten moni eroottinen tanssija on usein hyvässä fyysisessä kunnossa.

Jos nainen on yhtään epävarma omasta itsestään, hän pelkää, että mies alkaa vertailla hänen vartaloaan strippareihin. Nainen myös mielellään haluaisi itse olla miehen seksuaalisten fantasioiden kohde, joten strippari voidaan kokea pahana kilpailijana.

Strippaus on likaista ja vastenmielistä

Nainen kokee, että strippiklubit on tarkoitettu säälittäville, vastenmielisille tai likaisille miehille. Se, että oma poikaystävä tai puoliso käy moisessa paikassa, vain pahentaa asiaa. Nainen voi olla huolissaan miehen maineesta tai siitä, minkälainen puoliso todella on. Nainen joutuu myös samalla miettimään omaa mainettaan ja sitä, mitä maineelle käy, jos mies tunnistetaan strippiklubilla. Naiset osaavat olla keskenään tuomitsevia ja jos naisen naispuoliset ystävät eivät myöskään hyväksy strippareita, maine on pahasti vaakalaudalla.

Myöskään vastenmielisten piirteiden yhdistäminen omaan elinkumppaniinsa, ei ole ensimmäinen asia, jonka nainen haluaa tehdä. Nainen voi miettiä, tunteeko hän miestä todellisuudessa laisinkaan ja koska mielikuvitus on villi, nainen miettii mitä muita vastenmielisiä asioita hänen kumppanistaan voi paljastua. Strippaus yhdistyy helposti mielikuvissa prostituutioon.

Nainen ihmettelee, miksei hän riitä

Jos mies haluaa katsella vieraita naisia riisuutumassa ja tanssimassa viettelevästi, nainen voi tuntea olonsa uhatuksi. Hän miettii, miksei hän itse riitä miehelle. Onko suhteessa jotain pilalla ja etsiikö mies toista naista itselleen? Onko seksielämässä jotain vialla, jos mies joutuu turvautumaan strippiklubien luomaan fantasiaan? Useimmiten kyse on kuitenkin juuri siitä: fantasiasta. Se, minkälaiset fantasiat ovat hyväksyttäviä ja missä määrin niitä saa ja voi toteuttaa, on täysin miehen ja naisen välinen asia.

Strippaus on rahantuhlausta

Strippiklubilla kuluu rahaa. Jos pariskunnalla on valmiiksi tiukkaa rahan suhteen, nainen tuskin katsoo suopeasti sitä, että mies käyttää rahoja vieraiden naisten katselemiseen. Tässä on syytä todella harkita, kuinka paljon on sallittua laittaa rahaa viihteeseen ja minkälaiseen viihteeseen, kuka päättää rahankäytöstä ja miten rahankäyttöä tulisi priorisoida.

Strippaus on naista halventavaa

Moni nainen kokee strippiklubit naista halventavina ja sovinistisina paikkoina. Ajatus joukosta humaltuvia miehiä katselemassa, kun nainen riisuutuu, on kieltämättä lähes oppikirjaesimerkki naisen esineellistämisestä. Jos tämä on ongelman ydin, on syytä käydä keskustelu moraalista ja arvoista.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: AskMen.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.