Miksi Mauricio Pochettino ei ole vielä suurluotsi tähtipelaajien silmissä? ”Sen täytyy kertoa jostakin”

Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettino luetaan yleisesti maailman parhaiden valmentajien joukkoon. Pochettino saapui Tottenhamiin Southamptonista toukokuussa 2014, ja vaikka 47-vuotias argentiinalainen ei ole vielä voittanut mitään, Euroopan suurimmat seurat ovat kiinnostuneita hänen palveluksistaan.

Tottenham putosi viime talvena neljännesvälierävaiheessa Juventukselle, mutta osoitti tänä vuonna selkeitä kasvun merkkejä samassa vaiheessa pudottamalla Dortmundin yhteismaalein 4-0.

Seuran historiasta tutut sulamiset kummittelivat tiistaina, mutta Pochettinon ryhmän sitkeä esitys vaikealla vieraskentällä vei lontoolaiset ansaitusti kahdeksan parhaan joukkoon.

C Moren asiantuntijat Mika Väyrynen ja Petri Pasanen pohtivat Mestarien pöydässä Pochettinon valmentajaprofiilia ja hyvää mainetta suurten voittojen puuttumisesta huolimatta.

– Hän on kuitenkin ollut Tottenhamin kaltaisessa huippuseurassa viisi vuotta. Sen täytyy kertoa jostakin. Southamptonissa hän jo osoitti olevansa hyvä kehittämään pelaajia ja joukkueen pelaamista, Väyrynen sanoi.

– Kyllähän jalkapallo, jota Pochettino Tottenhamissa peluuttaa on viihdyttävää, Pasanen pohtii.

Kaksikko uskoo myös, että Pochettinon mahdollisesti siirtyessä tulevaisuudessa eurooppalaisen jättiseuraan, hänen pitää pystyä vakuuttamaan pelaajat, ennen kuin nämä alkavat seurata häntä.

Alapuolella Harry Kanen voittomaali tiistailta Dortmundia vastaan.


Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
PSG – Manchester United klo 21.55 C More Sport 1
Porto – AS Roma klo 21.45 C More Sport 2

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat