Mikko Töyssyn sketsihahmo Urmas Viilunk hillittömässä sketsissä – antaa verovinkkejä "Messille" ja "Ronaldolle"

2:26

Mikko Töyssyn sketsihahmo Urmas Viilunk tekee vierailun Penkinlämmittäjät-sarjassa.

Näyttelijä Mikko Töyssy tähdittää Penkinlämmittäjät-ohjelmaa ja tällä kertaa jaksossa nähdään myös Töyssyn voittoisa sketsihahmo, virolainen liikemies Urmas Viilunk. 

Mies pääsee antamaan verovinkkinsä huippujalkapalloilijoille Lionel Messille (Mikko Töyssy), Christiano Ronaldolle (Tero Tiittanen) sekä yhdysvaltalaiselle jalkapalloilija Anna Rapinoelle (Pilvi Hämäläinen).

Kolmikko ihmettelee, miksi heidän pankkitileiltään on kadonnut iso siivu rahaa. Pian selviää, että Viilunkilla on näppinsä pelissä. Katso koko kolmiosainen sketsi Penkinlämmittäjät-ohjelmasta keskiviikkona kello 21 MTV3-kanavalta.

Penkinlämmittäjien tiimin täydentää Joonas Nordman, joka mittelöi vakiopanelistien kanssa. Paneelissa Paula Noronen, Ville Myllyrinne, Eva Wahlström ja Tero Tiittanen. Juontaja Ile Uusivuori.

Penkinlämmittäjät on räävitön, mutta lämminhenkinen viihdeohjelma, jossa panelistit kisaavat pääsystä vaihtopenkiltä takaisin pelaavaan kokoonpanoon.

Ohjelma käsittelee ajankohtaiset urheilu-uutiset ja -ilmiöt omalla, vähintäänkin kyseenalaisella tavallaan, joka kutkuttelee sporttifanaatikkojen lisäksi myös niitä, joille urheilu on kirosana.

Penkinlämmittäjät keskiviikkona klo 21 MTV3!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja