Mikko Nousiainen hurmasi viime syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa – muistelee nyt, millainen kokemus se oli

Mikko Nousiainen paljastaa, että tanssit eivät ole jatkuneet ohjelman jälkeen.

Näyttelijä Mikko Nousiaisella on luvassa poikkeuksellinen kesä, jollaista hänellä ei ole ollut vuosiin. Kesällä miehellä ei ole töitä, vaan hän saa lomailla ja nauttia mökkeilystä.

– Nyt on tosi vähän hommia. Pari kesäteatterihommaa olisi ollut, mutta niistä kieltäydyin juuri sen takia, että saisin olla enemmän mökillä. Sitten ei tullutkaan mitään kuvaushommia, niin pidetään lomaa. Ei ole huono vaihtoehto sekään. 

– Muistan, että yhden kerran minulla on ollut monta vuotta sitten tällainen kesä, Nousiainen kertoi SuomiAreenassa järjestetyssä jalkapalloturnauksessa.

Rennon kesän jälkeen Nousiainen palaa jälleen työntouhuun.

– Syksyllä on Hämeenlinnassa teatteria ja sitten Syke-sarjan kuvaukset jatkuvat. Sitten on pientä epävarmuutta.

Nousiainen hurmasi viime syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ja hänen tanssinopettajaan toimi Kerttu Nieminen. 

– Tanssit eivät ole jatkuneet, mutta kyllä se ajatuksissa oli. Se on iso kynnys lähteä tanssimaan uudelleen pienen levon jälkeen. Ja sitten kun Kerttu asuu Tampereella ja minä Helsingissä, niin ei se olisi oikein onnistunut. Hänen kanssaan olisin tietenkin halunnut jatkaa, mutta katsotaan.

Nousiainen myöntää, että kokemus oli ihana, mutta todella rankka.

– Minua varoiteltiin, mutta ei sitä uskonut. Se on myös itsestä kiinni, kuinka paljon haluaa panostaa. Minä tanssin joka päivä sen neljä tuntia. Kroppa tottui nopeasti siihen, mutta palautuminen oli hidasta.

Lue myös:

    Uusimmat