Mikko Leppilampi yllättyi Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uusista julkkiksista: "Mitä ne ovat oikein miettineet?"

4:15
Mikko Leppilampi on ollut mukana TTK:ssa jo 10 vuoden ajan.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontaja Mikko Leppilampi, kertoo yllättyneensä uusista tähtipareista enemmän kuin koskaan ennen.

Juontaja Mikko Leppilampi on Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana jo kymmenettä kertaa. Mies kertoo olevansa yllättynyt uuden kauden tähtipareista enemmän kuin koskaan aiemmin.

– Olin yllättynyt ja nyt ehkä eniten yllättynyt kaikista kausista. Oli kiinnostavia valintoja ja aluksi meni itse silleen, että häh! Mitä ne on oikein miettineet, Leppilampi toteaa videolla.

Koko Suomen odottama upea tanssisyksy käynnistyy, kun katsojien suosikkiohjelma Tanssii Tähtien Kanssa alkaa MTV3-kanavalla sunnuntaina 29.8. klo 19.30.

Puolitoistatuntisessa aloitusjaksossa tutustutaan paremmin 12 upeaan tähtioppilaaseen. He ovat Kari Kanala, Waltteri Torikka, Viivi Huuska, Ernest Lawson, Kristo Salminen, Sita Salminen, Jenni Poikelus, Elina Gustafsson, Aki Riihilahti, Mikael Gabriel, Kiti Kokkonen ja Krista Siegfrids. Ohjelmassa päästään myös kurkkaamaan tähtioppilaiden ensimmäisiin tanssitreeneihin.

Uuden kauden pareista Leppilampi nostaa erityisesti YouTube-tähtiSita Salmisen, sekä ohjaaja Viivi Huuskan.

– On makeeta, että tuodaan rohkeasti Sita ja Viivi ja tällaisia, jotka eivät ole välttämättä suurelle yleisölle niin tunnettuja, mutta heillä on se oma seuraajakunta ja se tuo uutta väriä. Mielestäni se on hienoa.

Uudella kaudella nähdään myös ensimmäistä kertaa same sex -pari, kun tanssiopettaja Ansku Bergström ja ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson kilpailevat yhdessä.

– Elinan ja Anskun ensimmäinen same sex -pari tuo heti myös uutta eteenpäin menemistä.

Katso videolta, miten Vappu Pimiä keskeyttää Leppilammen haastattelun!

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja