Mikko Kososen rintakarvat varastivat show'n – uusi Levyraati jakaa Töllötuomareiden mielipiteet

Mikko Kososen rintakarvat varastivat show'n – uusi Levyraati jakaa Töllötuomareiden mielipiteet 3:28
Mitä mieltä olit Levyraadista ja Mikko Kososen rintakarvoista? Töllötuomarit Katri Utula ja Katja Lintunen kertovat nyt omat, varsin eriävät mielipiteensä.

Uudistunut Levyraati alkoi viime lauantaina, ja MTV Uutisten Töllötuomarit kertovat nyt mielipiteensä paitsi itse ohjelmaan, myös panelisti Mikko Kososen somea kuohuttaneisiin rintakarvoihin.

Legendaarinen  Levyraati-ohjelma jatkui vuosien tauon jälkeen viime lauantaina täysin uudistuneella kokoonpanolla. 

MTV Uutisten toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen analysoivat ensimmäistä jaksoa ja kertovat mielipiteensä uudistuneesta Levyraadista tuoreessa Töllötuomarit-jaksossa. Mielipiteet jakautuvat täysin.

Keskustelua herättää myös ohjelman yhden panelistin, kitaristi Mikko Kososen hyvin avonainen paita ja rintakarvat, joista nousi tuoreeltaan kiivas keskustelu myös sosiaalisessa mediassa.

– En pystynyt kuuntelemaan mitään, mitä Mikko puhui, koska tuijotin vain niitä rintakarvoja, Utula naurahtaa.

– En minäkään pystynyt keskittymään mihinkään muuhun, Lintunen jatkaa.

Kosonen itse kommentoi rintakarvoistaan noussutta keskustelua Instagramissa saatteella "Täten julistan presidenttivaalikampanjani vuodelle 2030 alkaneeksi".

Jenni Pääskysaaren luotsaaman Levyraadin vakiojäseninä nähdään Kososen lisäksi Lina Schiffer, Asko Kallonen ja Väinö Karjalainen.

Joka jaksossa on mukana myös kaksi vierailevaa panelistia, joista toinen on julkisuudesta tuttu.

Katso Töllötuomareiden Levyraati-keskustelu yllä olevalta videolta!

Töllötuomarit puivat tämänkertaisessa jaksossaan Levyraadin lisäksi myös Putouksen uudistunutta sketsihahmokilpailua, presidenttiehdokkaiden ja heidän puolisoidensa some-esiintymistä sekä Myrskyluodon Maija -elokuvaa. 

Töllötuomareiden vierailevina tähtinä ovat perjantain Kultainen Venla -gaalassa Vuoden juontajiksi ehdolla olevat Katja Ståhl ja Vappu Pimiä.

Katso Töllötuomareiden jakso kokonaisuudessaan tästä:
Presidenttiehdokkaiden puolisoiden somet syynissä 21:28

Töllötuomareiden kaikki jaksot ovat katsottavissa myös MTV Katsomossa ja uusin jakso nähdään keskiviikkona Huomenta Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat