Mike Tyson haluaa kohdata raskaansarjan supertähdet kehässä – "Voisimme auttaa monia ihmisiä"

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson suostuisi milloin tahansa näytösotteluun raskaansarjan kärkinimiä Tyson Furya, Deontay Wilderia tai Anthony Joshuaa vastaan.

Entinen maailmanmestari Tyson uskoo, että mahdolliset näytösottelut raskaansarjan tähtiä vastaan voisivat tuottaa sievoisen potin hyväntekeväisyyteen. Tästä syystä Tyson olisi enemmän kuin valmis kohtaamaan kenet tahansa kolmikosta.

– He ovat loistavia ottelijoita. He voisivat tehdä niin paljon yhteiskunnan hyväksi. He voisivat pitää näytösotteluita ja ottaa niistä rahaa, koska ovat niin suuria yleisömagneetteja. He voisivat auttaa niin monia ihmisiä, Tyson toteaa BT Sportin haastattelussa.

Joshua, Wilder ja Fury voisivat omalla toiminnallaan auttaa monia apua tai tukea tarvitsevia ihmisiä.

– On niin monia ihmisiä, joita voisimme auttaa. Se ei veisi edes kymmenystä heidän hyväntahtoisesta sydämestään, jos he tekisivät niin. Näytösottelut minun kanssani vievät suurimman osan hyväntekeväisyydestä niille, jotka sitä epätoivoisesti tarvitsevat.

Hyväntekeväisyys on noussut viime vuosien aikana tärkeäksi osaksi Tysonin elämää. Elämänsä aikana itsekin kovia kokenut nyrkkeilylegenda haluaa tuoda tukea vähävaraisille ihmisille näytösotteluidensa kautta.

Tyson nousee kehään vuosien tauon jälkeen tulevana viikonloppuna, kun hän kohtaa entisen mestari-iskijä Roy Jones juniorin Los Angelesissa. Vaikka kyseessä onkin näytösottelu, Tyson vakuuttaa kyseessä olevan silti tasokas ja kunnollinen nyrkkeilyottelu kahden entisen mestarin välillä.

– Haluan lokeroida ne näytösotteluiksi, koska siinä ei ole mukana kaunaa tai tunteita. Se on hyväntekeväisyyttä, ja pidän asiaa suurempana kuin minä. Uuden auton, uuden kartanon tai uuden lentokoneen ostaminen ei enää tuota minulle iloa. Se ei vain toimi, Tyson listaa nykyisiä elämänarvojaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja