Epäuskoista naurua: Mike Tysonin paluuottelun säännöt saivat UFC-pomon hämilleen

Ei tyrmäyksiä. Ei pistelaskua. Ei vedonlyöntiä. Nyrkkeilytähti Mike Tysonin paluuottelun säännöt saivat vapaaottelun UFC-organisaation pomon Dana Whiten hämilleen. 

Mike Tyson, 54, palaa nyrkkeilykehään 15 vuoden tauon jälkeen näytösottelussa tulevana viikonloppuna. Vastaansa hän saa kolme vuotta nuoremman ex-mestarin Roy Jones juniorin

Heistä molemmat muistetaan raudanlujina tyrmääjinä, mutta Kaliforniassa käytävässä näytösottelussa tyrmäykset eivät ole sallittuja. Lisäksi pistetuomareita ei ole, joten voittajaa ei teknisesti julisteta. 

UFC:n puheenjohtaja Dan White kuuli säännöistä organisaationsa suurtapahtuman lehdistötilaisuudessa viime viikonloppuna. 

– He eivät saa tyrmätä toisiaan? Miten sellaista sääntöä voi valvoa? White hämmästeli. 

– Haluaisin lyödä vetoa siitä, ettei tuollaista tapahdu. Enkö voi lyödä vetoa? Voi paska! En tiennyt tuota. En tiedä, mitä sanoa tästä, kuulemalleen epäuskoisesti naureskellut vapaaottelupomo jatkoi. 

Whiten reaktiot on katsottavissa alla olevalta videolta

Ottelussa käydään kahdeksan kaksiminuuttista erää ja ottelijoilla on käsissään normaalia isommat 12 unssin hanskat. Tyrmäykset ovat kiellettyjä, mutta matsi keskeytetään, jos toinen ottelijoista ei pysty jostain syystä jatkamaan. 

– He voivat nousta kehään ja tehdä hieman rahaa, mutta olen sanonut heille, että ottelu keskeytetään, jos toinen saa haavan kasvoihinsa, Kalifornian urheilukomission johtaja Andy Foster selvittää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja