Mike Tyson aikoo palata nyrkkeilykehään – aloittanut jo harjoittelun: "Se on ollut kovaa"

Entinen nyrkkeilyn raskaansarjan kiistaton maailmanmestari Mike Tyson suunnittelee paluuta nyrkkeilykehään. Muun muassa Mirror-lehti kertoo Tysonin jo aloittaneen harjoittelun.

Noususta ammattilaiskehiin kesällä 54 vuotta täyttävä Tyson ei haaveile. Sen sijaan hän suunnittelee nyrkkeilevänsä kolmen tai neljän erän näytösotteluita. Rahat hän suuntaisi hyväntekeväisyyteen.

– Haluaisin otella hyväntekeväisyystapahtumissa kerätäkseni rahaa kodittomien ja kaltaisteni huumeriippuvaisten auttamiseksi.

Tyson kertoo jo aloittaneensa harjoittelun.

– Olen lyönyt pistehanskoihin viimeisen kahden viikon aikana. Se on ollut kovaa. Kehoni on ollut todella kipeänä, Tyson kertoo.

– Teen parin tunnin aerobisen treenin, poljen poyörää ja juoksen matolla noin tunnin, sen jälkeen teen 250–300 toistoa kevyillä painoilla. Sen jälkeen lyön hanskoihin 25–30 minuuttia. Yritän päästä parempaan kuntoon.

Tyson otteli viimeksi vuonna 2005, kun hän hävisi teknisellä tyrmäyksellä Kevin McBridelle. Tyson ei kuudennen erän jälkeen enää jatkanut ottelua.

Tyson otteli ammattilaisurallaan 58 kertaa ja otti 50 voittoa. Voitoista 44 tuli tyrmäyksellä. Hän piti aikanaan hallussasn WBC-, WBA- ja IBF-liittojen mestaruusvöitä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja