Mikael Forssellin Metti-vaimo paljastaa: Haluan toisen lapsen

Metti Forssell vastaa blogissaan lukijoidensa lähettämiin kysymyksiin. 

Jalkapalloilija Mikael Forssell asuu nykyään Saksassa vaimonsa Metti Forssellin ja pian vuoden täyttävän Lilia-tyttärensä kanssa. Metti kirjoittaa elämästään ja tyylistään blogia, ja tuoreimmassa kirjoituksessa hän vastaa lukijoidensa esittämiin kysymyksiin. 

Metti muun muassa kertoo tavallisesta päivästään, johon kuuluu tyttären hoitamista, koulutöiden tekemistä, blogin kirjoittamista ja lenkkeilyä. 

– Ilta vierähtää kotona yhdessä puuhastellen ja pikkuisen kanssa leikkien. Eli ihan normaalia ja ihanaa arkea, kaunotar kuvailee.

Hän kertoo olevansa Saksassa kotirouva – myös virallisissa papereissa.

– Mua nauratti kun muutimme Saksaan ja mun "titteliksi" laitettiin kaikkiin virallisiin papereihin "Hausfrau" eli kotirouva. Täällä Saksassa kun on täysin normaalia, että mies tekee työt ja naiset ovat kotona lasten kanssa. Mua vaan huvitti tuo nimike, johon en ole koskaan Suomen virallisissa papereissa törmännyt. Täällä se kuitenkin on niin normaalia, että tällainen nimike löytyy, Metti kirjoittaa.

Avioparin tytär Lilia täyttää toukokuussa vuoden. Metiltä kysytään blogissa myös, haluaako hän suuremman perheen.

– Haluan kyllä, mutta ei ihan vielä.

Metti Forssell ottaa kirjoituksessaan kantaa myös siihen, miltä hänestä tuntuu, kun miehellä on huomattavasti suuremmat tulot. 

– Mietin pitkään, että vastaanko tähän ollenkaan, koska kysymys on vähän naurettava. Mieheni on ollut 15 vuotta työelämässä ja on mua 10 vuotta vanhempi. Olisin huolestunut jos hän ei tienaisi enemmän kuin minä, hän kuittaa. 

Lue myös:

    Uusimmat