Mikä yhdennäköisyys! Spice Girlsin Mel B:n tytär kopioi äitinsä ikoniset tyylit

Katso videolta kuinka Spice Girls villitsi koululaisia ysärillä!

Spice Girlsin Mel B:n tytär Phoenix Brown herätti äitinsä ikoniset tyylit eloon.

Legendaarisessa Spice Girls -yhtyeessä vaikuttaneen laulaja Mel B:n 23-vuotias tytär Phoenix Brown ilahdutti Spaissarit-faneja kuvilla, joissa hän on sonnustautunut äitinsä yllä 90-luvulla nähtyihin lookkeihin.

Ensimmäisissä, Instagramiin postaamissaan kuvissa Brown on vetänyt ylleen samankaltaisen asun kuin hänen äitinsä yllä nähdään kokoonpanon Say You'll Be There -kappaleen musiikkivideolla. Kuvissa Brown on pukeutunut leopardiprintillä kirjailtuun toppiin, mustaan lyhyeen hameeseen ja maihari-kenkiin. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta. 

Toisessa postauksessa Brown poseeraa samanlaisessa tyylissä kuin hänen äitinsä Spice Up Your Life -albumin kansikuvissa vuonna 1997. Alkuperäisessä kuvassa Mel B esiintyy värikkäissässä pikkutopissa ja haaremihousuissa, jollaisiin myös Brown on uudelleenluomassaan kuvassa pukeutunut.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Kolmannessa postauksessa Brown on kopioinut lookin, jossa hänen äitinsä poseeraa vuonna 1997 julkaistun Spice World -elokuvan julisteessa. Tyyliin kuuluu kaksiosainen, kiiltäväpintainen asu sekä kaksi spacebuns-tyylistä nutturaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Mel B:n lisäksi Spice Girls -yhtyeeseen kuuluivat Geri Horner, os. Halliwell, Emma Bunton,  Victoria Beckham ja Melanie Chisholm.

Yhtye perustettiin vuonna 1994 ja se hajosi 2000-luvun alussa. Kokoonpano on kuitenkin hajoamisen jälkeen yhdistänyt voimansa useampaan otteeseen esiintyen muun muassa Lontoon olympialaisten päätöskonsertissa vuonna 2012.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja