Mika Pyörälä, 40, häikäisee 700. runkosarjaottelussaan Porissa – näin syntyy Kärpät-ikonin hattutemppu

Kärpät tekee 0-6 maalin ylivoimalla 0:55
Mika Pyörälä sylkee maaleja 700. runkosarjan ottelussaan – näin syntyy illan kolmas osuma Ässien verkkoon.

Kärppien Mika Pyörälä juhlii 700. SM-liigan runkosarjan otteluaan näyttävästi Porissa. Pyörälä nakutti 31 minuutissa hattutempun. Voit katsoa Pyörälän illan kolmannen osuman yllä olevalta videolta.

Pyörälä aloitti maalinteon, kun avauserää oli pelattu reilut 15 minuuttia. Maalin editse lähetetty syöttö kimposi onnekkaasti maaliin Ässien puolustajan luistimesta, ja Kärpät siirtyi 3–0-johtoon.

Ennen Pyörälää Kärpistä maalinteossa olivat onnistuneet Aleksi Mustonen ja Casey Wellman.

Voit katsoa Pyörälä illan ensimmäisen alla olevalta videolta.

Kärpät tekee 0-3 maalin ylivoimalla 1:21

Atte Ohtamaa vei Kärpät jo 4–0-johtoon, kunnes tuli taas Pyörälän vuoro. Juhlakalu osui toisen kerran erän viimeisellä minuutilla, kun hän napautti ylivoimalla kiekon verkkoon ja Kärpät 50-johtoon.

Voit katsoa Pyörälän illan toisen maalin alla olevalta videolta.

Hattutemppunsa Pyörälä täydensi toisessa erässä. Ottelua oli takana vain 31 minuuttia ja 28 sekuntia, kun Pyörälä osui jälleen ylivoimalla. Pyörälän hattutempun täydentäneen osuman näet pääkuvan videolta.

Illan osumat ovat Pyörälän kauden maalit numero neljä, viisi ja kuusi. Kärpät johtaa Porissa kahden erän jälkeen murskaavasti 7–0.