Mikä poikabändi! Jorma Uotiselta täysi kymppi Ernest Lawsonille: "Vapautunut viriili veto"

6:17
Katso parin veto videolta!

Näyttelijä Ernest Lawson ja Anssi Heikkilä heittäytyivät poikabändien maailmaan.

Viime Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä nähtiin odotettu käänne, kun suorassa lähetyksessä paljastettiin, että tähtioppilaat vaihtavat keskenään pareja. Näyttelijä Ernest Lawson sai uudeksi tanssiopettajaksi Anssi Heikkilän.

Miehet esittivät suorassa lähetyksessä vauhdikkaan samban Justin Bieberin Sorry-kappaleen tahtiin. Kaksikko oli päättänyt esittää tanssinsa poikabändinä. Bändin nimi oli Parketti Boys.

– Tässä tanssissa kulminoitui kaikki se, miksi poikabändit ovat suosittuja. Tässä oli niin mahtava, hyvä meininki. Olitte yhdistelleet sinne samban askeleita, mutta oli myös streettiä ja paljon freestyleä. Mielettömän hyvä asenne koko ajan. Plus se mikä siellä oli aivan ällistyttävää, oli tämä jalkatyö, Jukka Haapalainen kommentoi. 

Myös Helena Ahti-Hallbergiin parin valitsema teema puri täysin.

– Kaikki peruselementit sambassa oli kohdallaan. Ja nämä lisämausteet koreografiassa, sä tanssit tosi pelottomasti ja ehdoitta. Mun mielestä rohkea Erkku oli taas tanssilattialla, Hallberg kehui. 

– Bravo boys, nyt tuli törinää! Tää oli siistiä sambaa tähän saliin. En jäänyt ulkopuoliseksi enkä tunteettomaksi enkä arvailuiden varaan. Tanssin viestit oli suorat ja selkeästi artikuloidut. Varsin positiivinen, energinen, vapautunut, viriili veto, täyden kympin parille antanut Jorma Uotinen sanaili.

Pisteitä pari sai yhteensä 28. Katso esitys ylhäältä videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja