Mikä on paras saamasi elämänohje? Kerro se meille!

Tällä viikolla Helmi haluaa tietää, mikä on paras saamasi elämänohje. Vastaa kyselyyn ja jaa arvokas neuvosi muillekin!

Mieleenpainuvan elämänohjeen voi kuulla vaikkapa ystävältä, äidiltä tai isovanhemmilta. Sitä ei välttämättä ensin edes ymmärrä, ennen kuin elämässä tulee tilanne, jossa huomaa tuon kultaisen ohjenuoran olevan avuksi. Se lohduttaa, tuo lisäenergiaa, antaa toivoa tai auttaa selviytymään.

Hyvän elämänohjeen voi löytää myös kirjasta tai elokuvasta. Se pysäyttää ja ilahduttaa löytäjäänsä: "Kuulostaa hyvältä, tämän pidän mielessä!" Toisinaan toimivan elämänohjeen voi löytää kantapään kautta. Jaa hyväksi havaittu elämänohjeesi Helmen lukijoille ja kerro samalla, miksi se on mielestäsi paras, jonka olet saanut.


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Helmi etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita kerrottavakseen. Onko sinulla huikea elämäntarina, jonka haluat jakaa iloksi ja kannustukseksi muille naisille? Jos haluat äänesi kuuluville ja nostaa esille sinua koskettavan tärkeän aiheen, lähetä meille juttuvinkkisi tai tarinasi!

Ota yhteyttä, niin ehkä kerromme Helmessä juuri sinun tarinasi. Lähetä tarinasipalautelomakkeenkautta tai sähköpostilla osoitteeseen:helmi@mtv3.fi

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja