Mika Kallio listasi yllätyspaluunsa haasteita: "Toivottavasti pystyn kokemuksella hoitamaan"

Mika Kallio ajaa ensimmäisen kisan yllättävästä MotoGP-komennuksestaan Aragoniassa viikonloppuna. 

MAINOS

Koko MotoGP-kausi C Morella!

Aragonian GP suorana 21.-22.9.
La: Aika-ajot: Moto3 klo 13.30, MotoGP klo 15.05 ja Moto2 klo 16.05
Su: Osakilpailut: Moto3 klo 12.05, MotoGP klo 13.40 ja Moto2 klo 15.15 

Kaikki suorat ajolähetykset C More Sport 1:llä ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Ratamoottoripyöräilyn MotoGP-tiimi KTM ilmoitti tiistaina, että se on purkanut tehdaskuskinsa Johann Zarcon sopimuksen kesken kauden. 

Samalla tiedotettiin siitä, että testikuski Kallio, 36, ottaa Zarcon paikan loppukaudeksi. Suomalaistähti kommentoi yllätyspestiään Aragoniassa torstaina.  

– Älyttömän hienoa olla taas täällä. Ei ole kuitenkaan helppo paikka hypätä kesken kauden leikkiin mukaan. Nyt pitää tapahtua paljon kehitystyötä ja saada kisafiilis takaisin, päästä joukkoon mukaan. Se vaatii hieman aikaa, mutta toivottavasti pystyn omalla kokemuksella sen hoitamaan, ja tuomaan tiimillekin hyviä hetkiä näiden kuuden kisan aikana, Kallio kommentoi. 

Kallio on ajanut hajakilpailuja MotoGP:ssä viime vuosina. Edellisenä kautena vyölle tuli kaksi kisaa, 2017 neljä ja 2016 yksi. Viimeisen täysi rupeama on Moto2-luokasta 2015. 

– Älyttömän hienoa, mutta ei ollut tietystikään helppo päätös KTM:lle siirtää virallinen kuljettaja sivuun ja siirtää minut tilalle. Siinä on ollut monta mutkaa matkassa, mutta nyt olen täällä ja nautin tästä, Kallio summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat