"Koira" olikin mustakarhu, ehti olla perheen lemmikkinä kaksi vuotta – olisitko itse voinut erehtyä tästä otuksesta?

1:19

Kiinalaisperhettä odotti yllätys, kun perheessä kaksi vuotta ollut "koira" paljastuikin karhuksi. Perhe oli luullut omaistavansa tuhdin ruokahalun omavan tiibetinmastiffin, kertoo The Independent

Yllä olevalta videolta voit katsoa uutisvideon aiheesta. 

Perhe osti lemmikin lomamatkalla vuonna 2016. Heti lemmikin ja perheen yhteiselon alkumetreiltä lähtien perhettä oli ihmetyttänyt "koiran" valtava ruokahalu. 

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. 

– Se söi laatikkollisen hedelmiä ja kaksi kulhollista nuudeleita, perheen äiti Su Yun kertoi The Independentin mukaan kiinalaismedioille. 

Kahdella jalalla kävely herätti epäilyt

Suunnattomaan ruokahaluun löytyi kuitenkin selitys, kun "koira" jatkoi vain kasvamistaan ja osoitti taitojaan kävelemällä kahdella jalalla.

Perheen epäilykset alkoivatkin herätä toden teolla siinä vaihessa, kun "koira" osoitti erityistä lahjakkuutta takajaloilla kävelemiseen. 

Painoa karvakaverille oli kertynyt tässä vaiheessa jo yli 110 kiloa. 

Karhun uusi elämä luonnonsuojelualueella

– Mitä enemmän se kasvoi, sitä enemmän se näytti karhulta, Su Yun kuvailee tilannetta jälkikäteen. 

Mustakarhuksi tunnistettu eläin vietiin Yunnanin maakunnan villieläinten luonnosuojelualueelle sen jälkeen, kun perhe otti luonnonpuistoon yhteyttä avun toivossa. 

The Independentin mukaan tapaus ei ole ainoa laatuaan: Maaliskuussa kiinalaismedioissa kerrottiin, kuinka samassa Yunnan maakunnassa asuva mies oli kasvattanut karhua, jonka hän oli löytänyt metsästä "kulkukoirana". 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja