Serko Rantasen ja Miisan päätehtävän reseptit.
Miisan ostokset:
- Kylmäsavulohi
- kantarellit
- Suklaalevite (Nutella)
- Myllyn Paras Fusillipasta
- Popcorn
- Yrtti-valkosipuli tuorejuusto
- Fenkoli (etuna pikatehtävästä)
Gratinoitu sienipasta

- Valkosipuli-yritti-tuorejuustogratinoitu sienipasta
- 3 dl Myllyn Paras fusillipastaa
- 1 tl suolaa
- Arla kirkastettu voi
- 2 dl kantarelleja
- 1/2 pkt yrtti-valkosipuli tuorejuusto
- Suolaa
- Pippuria
- 1 rkl hunajaa
- kourallinen persiljaa, ruohosipulia
Keitä fusillipasta suolalla maustetussa vedessä n. 10 min ja valuta. Paahda kantarellit kirkastetussa voissa. Sekoita pasta, paahdetut kantarellit ja yritti-valkosipulituorejuusto ja yrtit. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita seos uunivuokaan ja `voitele´ vielä tuorejuustolla. Paista 220 asteisessa uunissa n. 5 minuuttia kunnes juusto on kauniin ruskea.
Maapähkinävoipopcornit

- 1 dl popcornin siemeniä
- ½ dl Arla voita
- 1 dl maapähkinävoita
- 1 dl Arla kermaa
Kuumenna voi ja paahda popcornit. Mausta suolalla. Notkista maapähkinävoi kermalla. Kasta valmiit popcornit maapähkinävoikastikkeeseen ja aseta tarjolle.
Kylmäsavulohta sitruunahillolla sekä pikkelöityjä kantarelleja ja fenkolia

- 100 g kylmäsavulohta
- Kourallinen paahdettuja kantarelleja
- 1 fenkoli
- Pikkelöintiliemi
- 2 dl valkoviinietikkaa
- 2 dl sokeria
- 1 tl suolaa
Paahda kylmäsavulohen pinta kevyesti tohottimella. Leikkaa fenkoli ohuiksi siivuiksi. Valmista pikkelöintiliemi ja kaada kuuma liemi fenkolin ja sienien päälle. Anna maustua.
Sitruunahillo
- 1 sitruunan mehu ja kuori
- 0,5 dl sokeria
- 3 rkl ruskistettua Arla voita
- 1 rkl soijaa
Kuori sitruuna ja hienonna hienoksi. Kiehauta kuoria vedessä 2 kertaa. Valuta kuoret ja purista sitruunamehu joukkoon. Lisää sokeri ja keitä hilloksi. Mausta ruskistetulla voilla ja soijalla.
Kokoa annos: Nosta pintapaahdetun lohen päälle sitruunahilloa ja paahdettuja ja pikkeleityjä sieniä ja fenkolia.