Kuusikymppistä miestä epäillään vaimonsa taposta Oulussa – mies löytyi myöhemmin kuolleena pariskunnan talon läheltä

Kuusikymppisen miehen epäillään tappaneen vaimonsa Oulun Heikinharjussa, poliisi kertoi perjantaina. Myös teosta epäilty mies on löytynyt kuolleena.

Poliisi sai torstai-iltana ilmoituksen, että kerrostaloasunnosta oli löytynyt kuolleena 65-vuotias nainen. Ruumis oli löydetty, kun omaiset olivat huolestuneet pariskunnasta. Kumpaankaan ei ollut saatu yhteyttä pariin päivään.

Asunnolla tehtyjen tutkimusten ja uhrista löytyneiden ulkoisen väkivallan merkkien perusteella poliisi alkoi nopeasti epäillä, että nainen oli joutunut henkirikoksen uhriksi.

Poliisi ryhtyi tämän jälkeen etsimään aviomiestä. Hän löytyi pariskunnan kotitalon läheltä maastosta kuolleena.

Poliisi on toistaiseksi vaitonainen siitä, mitä kaksikon välillä uskotaan tarkalleen tapahtuneen. Poliisi kuitenkin epäilee, että mies tappoi vaimonsa. 

– Aikaikkuna tapahtumille on tiistai-illasta eiliseen iltaan. Pyrimme esitutkinnassa selvittämään tapahtumien kulkua tarkemmin, kertoo rikosylikomisario Janne Koskela Oulun poliisista. 

Poliisi ei esitutkinnan keskeneräisyyteen vedoten anna tarkempia tietoja epäillyn henkirikoksen tekotavasta tai motiivista. Koskelan mukaan poliisi tiedottaa asiasta mahdollisesti myöhemmin.

Poliisi ei epäile, että tapahtumiin liittyi ulkopuolisia ihmisiä. Poliisi jatkaa tapauksen tutkimista tappona ja kuolemansyyn selvittämisenä.​

Koskelan mukaan tutkinta jatkuu muun muassa todistajien kuulemisilla. Poliisin on määrä puhuttaa muun muassa kuolleen pariskunnan naapureita. 

Lue myös:

    Uusimmat