Mies sai tietää vanhan koulukuvansa olleen ilmiöksi noussut meemi jo vuosia – oletko sinäkin törmännyt tähän?

Hauskat meemit lihottavat nuoria? 0:30
Katso video: Hauskojen meemien on pelätty myös lihottavan nuoria ja lisäävän ylipainoa.

Mies törmäsi vanhaan kuvaan itsestään somessa ja sai tietää olevansa meemi.

Adrian Smith selaili Instagramia, kun yllättäen hänen silmiinsä osui hämmennystä herättävä koulukuva. Kuvassa esiintyi kukapa muukaan kuin itse nuori Smith.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pienen kaivelun jälkeen selvisi, että 8-vuotiaasta Smithistä oli muodostunut meemi. Pojasta käytettiin nimitystä ”Grayson” teenagestepdad-käyttäjänimeä kantavalla Instagram-tilillä. Kuvia oli julkaistu jo ainakin vuodesta 2017 lähtien.

– On todella outoa törmätä kuvaan itsestä, joka on irrotettu kontekstistaan, ja ei kuitenkaan ole minä. Vielä oudompaa on se, että kuvat johtavat loputtomaan meemien kaninkoloon, mies kuvailee.

Smith kertoo Twitterissä, että 27 vuotta sitten kuva sijaitsi ainoastaan hänen isoäitinsä ovessa. Vuoden 2008 aikoihin hän oli jakanut kuvan Tumblr-blogiin netissä.

– Siitä lähtien sillä on ollut oma outo internet-elämänsä.

Erilaisia tuotteita

Smithistä ei ole tehty ainoastaan netissä eläviä meemejä, vaan hänen naamansa koristaa erilaisia tuotteita. Mies onkin jakanut Twitterissä kuvan esimerkiksi paidasta.

– Grayson-minä elää melkoista elämää, mies kirjoittaa.

Smith on postannut kollaasin myös hänen suosikkiversioita itsestään.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olisin voinut suuttua siitä ja pyytää häntä poistamaan kuvat sekä vaatia häntä antamaan kaikki hänen kasvoillani ansaitsemansa rahat, mies pohtii tilannetta.

Smith kertoo kuitenkin päättäneensä toisin. Hän toteaa Twitterissä pitävänsä asiaa hauskana, eikä aio puuttua siihen tämän enempää. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat