Mainos

Mies oleskeli raa'asti surmatun naisen ruumiin kanssa asunnossa Kuopiossa – poliisi ei ole päässyt kuulustelemaan

0:18

Kuopion Männistössä tapahtuneesta murhasta epäiltyä miestä ei ole päästy kuulustelemaan. Poliisin mukaan tapauksen esitutkinnasta ei ole sen vuoksi juurikaan uutta kerrottavaa.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Juha Korhonen kertoo, että asiaa on pyritty selvittelemään lähinnä teknisellä tutkinnalla, sillä tiettyjä kuulusteluja ei ole päästy tekemään.

– Käsitystä tapahtuneesta on, mutta en kommentoi asiaa tutkinnallisista syistä.

Kysyttäessä Korhonen vahvistaa, että tutkintaa hidastaa se, että henkirikoksesta epäiltyä miestä ei ole päästy kuulemaan. Hän ei kuitenkaan kerro tälle syytä.

Miehen epäillään surmanneen vuonna 1979 syntyneen naisen tämän kerrostaloasunnossa Kuopion Männistössä.

"Raaka ja julma teko"

Naisen ruumis löydettiin asunnosta keskiviikkona 2. lokakuuta. Poliisi oli mennyt etsimään naista sen jälkeen, kun tähän ei oltu saatu yhteyttä.

Poliisi on kertonut aiemmin, että nainen oli löytymisen aikaan ollut kuolleena jo jonkun aikaa. Naiseen oli kohdistettu runsaasti voimakasta väkivaltaa. Teko oli poliisin mukaan tehty raa’alla ja julmalla tavalla.

Asunnossa ruumiin kanssa oli myös mies, jota epäillään naisen murhasta. Mies oli tiettävästi oleskellut ruumiin kanssa siihen saakka, että poliisi saapui paikalle ja otti hänet kiinni.

Poliisi on kertonut, että epäilty ja uhri tunsivat entuudestaan. Poliisi ei ole ottanut tarkemmin kantaa siihen, oliko kyse esimerkiksi pariskunnasta.

Korhonen ei edelleenkään avaa tapauksen tarkempia yksityiskohtia.

Vuonna 1976 syntynyt mies vangittiin Pohjois-Savon käräjäoikeudessa murhasta epäiltynä noin kaksi viikkoa sitten. Samassa yhteydessä hänet määrättiin mielentilatutkimukseen. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja