Mies: Nämä käytöstapasi tekevät naiseen vaikutuksen!

Näillä käytöstavoilla teet unohtumattoman vaikutuksen naiseen. Vinkit eivät ole monimutkaisia tai aikaa vieviä. Kokeile ja hurmaa naisesi!

Joskus pienet asiat tekevät pysyvän vaikutuksen. Fiksu kommentti tai muutama pieni ele voi todella tehdä vaikutuksen naiseen – siinä missä loukkaava huomautus tai liian huolimaton ulkoasu saattaa pilata mahdollisuutesi. Nainen saattaa päättää nopeasti oletko tutustumisen arvoinen vai et, joten asiat joita teet tai jätät tekemättä auttavat häntä tekemään päätöksensä. Ja vaikka eläisit parisuhteessa, rakkaasi osaa varmasti arvostaa näitä eleitä!

Miesten oma nettisivusto Askmen.com listasi kymmenen asiaa, joilla teet vaikutuksen naiseen. Näissä vinkeissä ei ole mitään monimutkaista tai aikaa vievää, joten nappaa neuvot talteen!

10. Katso häntä silmiin

Saatat tuntea houkutusta katsella naista ylhäältä alas ja mitä kauniimpi hän on, sitä vaikeampaa sinun saattaa olla keskittyä keskusteluun. Muista kuitenkin, että jos nainen saa sinut kiinni tuijottamasta hänen rintojaan samalla kun hän kertoo äitinsä tärkeydestä, annat itsestäsi todella kummajaismaisen kuvan.

9. Ole huoliteltu

Rehottavat naamakarvat ja aavistuskin hienhajua tappaa mahdollisuutesi saman tien. Naiset haluavat miesten olevan huoliteltuja ja näyttävän ja tuoksuvan hyvältä aina. Tämä ei nyt tarkoita sitä, että sinun olisi ajeltava posket kokonaan sileäksi, mutta pidä parta- ja viiksikarvasi kurissa. Mieti nyt: sinäkin luot jonkin mielikuvan naisista ulkonäön perusteella. Miksi he eivät tekisi samoin?

8. Auta naiselle takki ylle

Löytääksesi yksinkertaisia tapoja tehdä vaikutus naiseen, ota mallia isoisästäsi. Naiset rakastavat ritarillisia eleitä. Hyvä esimerkki on auttaa naiselle takki päälle. Se on ystävällinen ja kohtelias ele, joka ei ole enää niin yleinen tapa. Siksi se auttaa sinua erottumaan joukosta. Se auttaa myös häntä tuntemaan olonsa mukavammaksi seurassasi ja pääset hänen lähelleen ilman, että olet liian lähellä.

7. Sosialisoi naisen ystävien kanssa

Kun mietit pyydätkö naista treffeille, arvioit todennäköisesti hänen luonnettaan, ulkonäköään ja muita juttuja kuten huumorintajua ja älykkyyttä. No, naiset tekevät samoin, mutta he ajattelevat myös mikä on miehen potentiaali elämänkumppanin paikkaa ajatellen. Yksi asia mikä kertoo tästä potentiaalisuudesta, on miehen kyky sopeutua hänen ystäväpiiriinsä. Naista viehättävät sosiaaliset, mukavat ja hurmaavat miehet – sellaiset, joita hänen ystävänsä ja perheensä rakastavat. Joten muista jutella myös hänen ystäviensä kanssa. Kun vakuutat ystävät puolellesi, olet tehnyt vaikutuksen myös häneen! Kunhan teet selväksi, että olet kiinnostunut juuri hänestä etkä hänen ystävistään.

6. Jätä puhelimesi huomiotta

Mikään ei kerro paremmin naiselle, että "et ole niin tärkeä" kuin ottaa vastaan puhelu tai tarkistaa tekstiviestejä kesken keskustelun. Siksi puhelimesi ignooraaminen on päässyt tälle listalle. Tekstailukulttuuri on lähtenyt käsistä: liian moni mies olettaa että on ihan hyväksyttävää vastailla puhelimeen tai takoa sähköpostia treffeillä tai kesken keskustelun. Se on epäkohteliasta! Osoita naiselle, että hän saa jakamattoman huomiosi sulkemalla puhelimesi tai laittamalla se äänettömälle.

5. Kysy häneltä kysymyksiä

Kun tutustut naiseen, sinun tulisi tehdä parhaasi tehdäksesi hänen olonsa mukavaksi. Se tarkoittaa, että ohjailet keskustelun aiheeseen, josta hänen on helppo puhua, kuten häneen itseensä. Suurin piirtein kaikki naiset tykkäävät puhua itsestään. Siinä on aihe, josta ei juttu lopu heti kesken. Saat hänet avautumaan ja tuntemaan olonsa mukavaksi, kun kyselet hänestä ja hänen elämästään. Samalla osoitat olevasi kiinnostunut muustakin kuin hänen ulkonäöstään.

4. Avaa hänelle ovi

Oven avaaminen naiselle on klassinen herrasmiehen ele. Tasa-arvon toteutuminen on mahtava juttu, mutta samalla se on eliminoinut tieltään tämän kaltaisia käytöstapoja. Tee osuutesi ritarillisuuden takaisin saavuttamiseksi ja avaa aina hänelle ovet!

3. Kehu hänen ulkonäköään

Haluat kehua häntä, mutta haluat sen myös kuulostavan vilpittömältä. Siinä tapauksessa tarvitset jotain vähän omaperäisempää kuin "sinulla on uskomattomat silmät". Kokeile vaikkapa kehua, miltä hän näyttää asussaan. "Näytät upealta tuossa mekossa!" Se on hyvä tapa kehua hänen ulkonäköään ilman, että sorrut latteuksiin. Ja sillä on kuitenkin eri merkitys kuin sillä, että sanoisit vain: "Kiva mekko!".

2. Kysy neuvoa

Olet sitten etsimässä asuntoa tai järjestämässä kaverillesi sokkotreffejä, nainen on otettu jos kysyt häneltä neuvoa. Se osoittaa, että annat arvoa muiden ihmisten mielipiteille, erityisesti hänen. Varo ettet kuitenkaan anna vaikutelmaa, ettet tietäisi mistään mitään. Tällaisilla kysymyksillä saat aikaan kiinnostavaa keskustelua.

1. Kehu hänen positiivisuuttaan

Naiselle tulee hyvä olo, kun kehut hänen huokuvan onnellisuutta. Positiivista mielikuvaahan ihmiset haluavat antaa itsestään kaiken aikaa. Tässä saat myös mahdollisuuden kysyäksesi mikä elämässä tekee hänestä onnellisen, joka saa hänet tuntemaan itsensä vielä myönteisemmäksi keskustellessaan kanssasi.


AVA

Lähde: Askmen.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja