Mies, näin käytät seksileluja naisen kanssa

Vibraattori voi auttaa naista hekuman huipun saavuttamisessa. Lue ohjeet!

Tohtori ja kirjailija IanKerner jakoi miehille neuvoja vibraattorin käytön suhteen. On tärkeää muistaa, ettei seksileluja kannata ajatella kilpailijoina, vaan pieninä seksielämän piristäjinä.

Näin käytät vibraattoria

Vaikka mies olisi hyvin kestävä sängyssä, nainen ei välttämättä saavuta orgasmia. Kernerin mukaan useimmat seksiasennot eivät stimuloi klitorista, jonka huomioiminen on monille naisille usein välttämätöntä orgasmiin pääsemiseksi. Onneksi vibraattorista voi olla apua!

Kerner neuvoo kiertelemään klitorista vibraattorilla. Jos olette vasta esileikkivaiheessa, käytä värinäominaisuuksia alhaisella voimakkuudella. Anna naiselle aikaa tottua värähtelyn tunteeseen.

Eroottisilla leluilla on mahdollista tehdä asioita, joihin oma fysiikka ei taivu. Älä siis käytä vibraattoria kuin penistä, vaan keskity klitoriksen ja häpyhuulten alueeseen.

Muista, ettei kukaan odota sinun olevan vibraattorin käytön ammattilainen. Voit pyytää naista näyttämään, miten hän haluaisi lelua käytettävän.

Ei pelkästään naisille!

– Vibraattorit eivät ole vain naisille. Myös mies voi nauttia niiden käytöstä, Kerner muistuttaa.

Voit pyytää naista hyväilemään peniksen vartta tai päätä vibraattorilla. Laitetta voi myös liikuttaa rytmisesti ylös ja alas, ja sillä voi painaa tai hieroa kivesten takaa.

Nolostuttaako vibraattorin ostaminen tai tilaaminen? Lohduttaudu tällä tilastolla: Indianan yliopiston tutkimuksen mukaan 53 prosenttia naisista ja 45 prosenttia miehistä on käyttänyt eroottista lelua seksin aikana!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja