Mies meni sairaalaan vatsakipujen takia – lääkäri teki hänen peräsuolestaan hämmentävän löydön

1:44
Videolla kerrotaan, miten suolistosyöpä oireilee.

Mies kertoi, että pullo oli joutunut vahingossa peräsuoleen. Erikoisesta kirurgisesta operaatiosta uutisoi ainakin 7 News -sivusto.

60-vuotiaalle miehelle tehtiin leikkaus, jossa hänen peräsuolestaan poistettiin 18 senttimetriä pitkä lasipullo. Lehtitietojen mukaan mies oli raaputtanut pullon avulla kutisevaa kohtaa.

Valitteli vatsakipua

Mies oli tullut Etelä-Kiinassa sijaitsevaan sairaalaan 12. marraskuuta. Sairaalan johtava vatsaelinsairauksiin erikoistunut lääkäri Lin Jun kertoi medialle, että potilas oli valittanut vatsakipua.

– Tunsin pullon hänen vatsansa alapuolella, lääkäri kertoi.

– Hän sanoi, että hänen peräaukkonsa kutisi.

Vihreä lasipullo tuntui noin viiden sentin syvyydessä miehen peräaukossa. Leveimmästä kohdasta 18 senttiä pitkä pullo oli viisi senttiä paksu.

Mies oli myös kertonut ostaneensa Florida Water -pullon siksi, että hän oli tuntenut olonsa todella epämukavasti halunnut ja rapsuttaa sillä kutisevaa kohtaa.

– Sitten pullo vahingossa meni peräsuoleeni, mies oli sanonut.

Loppu hyvin, kaikki hyvin

Miehelle tehtiin kirurginen operaatio, jossa pullo poistettiin hänen sisältään. Pulloepisodista ei tiettävästi jälkikäteen koitunut miehelle pitkäaikaisia vaivoja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lääkäri Jun kehoittaa muita pitämään mielessä yhden neuvon:

– Kannattaa mieluummin hakeutua lääkärin puheille ja antaa hänen auttaa sinua kuin yrittää ratkaista vastaavanlaisia tilanteita itse ostamalla apuvälineitä.

Lähde: 7news.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja