Mies lähti eilen retkiluistelemaan Siilinjärvellä eikä häntä ole nähty sen koommin – kadonnutta etsitään edelleen helikopterien, ilma-alusten ja koirapartioiden voimin

Poliisi ja pelastuslaitos etsivät noin 60-vuotiasta miestä Siilinjärvellä. Hän lähti eilen luistelemaan järvelle eikä hän ole palannut kotiin.

Mies oli lähtenyt retkiluistimilla Siilinjärven Jynkänlahdelle ilmeisesti keskiviikkona aamupäivällä. Kun miestä ei oltu tavoitettu ja hän ei ollut palannut takaisin kotiin valoisan aikaan, niin omaiset tekivät hänestä katoamisilmoituksen.

Poliisi on tiedotteen mukaan etsinyt miestä yhtäjaksoisesti eilisillasta alkaen. Miestä etsittiin yölläkin Rajavartiolaitoksen helikopterin, pelastuslaitoksen hydrokopterin sekä useiden koirapartioiden voimin. Kadonnutta retkiluistelijaa ei kuitenkaan ole löydetty.

Etsintää jatkettiin tänään aamulla poliisin koirapartioilla sekä Suomen lentopelastusseuran lentokoneella. Lisäksi etsinnässä käytetään poliisin RPAS-laitteita.

– Hän on ollut nyt toista vuorokautta kateissa, eikä hänestä ole valitettavasti tehty mitään havaintoja, Itä-Suomen poliisin tilannekeskuksesta kerrotaan MTV Uutisille.

– Tällä hetkellä häntä etsitään sekä ilmasta että maasta käsin.

– Etsintöjä jatketaan ainakin vielä tämän päivän ajan siihen asti, että tulee pimeää.

Kaikki havainnot hätänumeroon

Kadonnut mies on 175 senttimetriä pitkä, painoltaan 70 kiloa ja hänellä on tummat lyhyet hiukset.

Hänellä on katoamishetkellään ollut yllä punainen hiihtotakki, mustat hiihtohousut, musta/tummansininen pipo ja siniset monot. Lisäksi hänellä on ollut musta vyölaukku, retkiluistimet ja hiihtosauvat.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikista mieheen liittyvistä havainnoista hätäkeskukseen. 

Lue myös:

    Uusimmat