Mies kosi puolisoaan Celine Dionin edessä – tähden hervoton reaktio tallentui kuviin

Celine Dion asteli faniensa eteen kesken kosinnan. Onneksi laulajatähden eeppiset reaktiot tallentuivat myös kameralle.

Nick Janevski päätti yllättää tyttöystävänsä Austin McMillanin pahanpäiväisesti Celine Dionin konsertissa Las Vegasissa. McMillan on suuri Celine Dion -fani ja kun Janevski voitti parille backstage-passit konserttiin, hän päätti kosia tyttöystäväänsä takahuoneessa.

Kun tuli Janevskin ja McMillanin vuoro tavata Dion, Janevski laskeutui polvelleen. McMillan ei saanut yllätykseltä sanaa suustaan ja myös Dion häkeltyi kosinnasta pahanpäiväisesti, eikä peitellyt ilmeitään.

– Olimme ottamassa yhteiskuvaa ja yhtäkkiä hän laskeutuukin polvelleen. Jäädyin, enkä sanonut mitään, taisin pelkästään hymyillä. Kului varmaan kaksi minuuttia ja Celine hermostui – hän meni verhon taakse piiloon! Hän varmaan ajatteli, että onpa kiusallista, koska en osannut sanoa mitään, McMillan muistelee jälkikäteen.

McMillan jakoi tilanteesta kuvan Instagramissa. Kuvasta huomaa, että sekä morsian että Dion ovat tilanteesta vähintäänkin hämillään. 

– Kun Celine Dion on yhtä yllättynyt kosinnastasi kuin sinäkin, hän kirjoittaa kuvateksissä. 


Kiusallinen tilanne muuttui pian onnelliseksi, kun McMillan suostui kosintaan ja Dion palasi paikalle. Dion kehui Janevskin valitsemaa sormusta ja toivotti heille pitkää ja onnellista avioliittoa.

– Äitini kasvatti minut kuuntelemaan Celineä, koska hän on myös suuri fani. Oli upeaa tavata hänet, hän on niin ihana, aito ja hulvaton!


Lue myös:

    Uusimmat