Mainos

Mies halusi auttaa kihlattuaan kauneudenhoidossa – kirjoitti kosmetiikkayritykselle palautetta kohtaamastaan ongelmasta

Miehen into auttaa kumppaniaan kauneudenhoidossa purkautui avoimena kirjeenä kosmetiikkayritykselle.

Itseruskettavan tasainen levitys on haaste jokaiselle, erityisesti, jos sen joutuu tekemään yksin. Joillain onnekkailla on kuitenkin etunaan kumppani, joka suostuu tekemään likaisen työn.

Yksi tällaisista ihannekumppaneista on australialainen Matt Edwards, 24, joka levittäisi mielellään itseruskettavaa kihlattunsa selkään. Edwardsilla on vain yksi ongelma: itseruskettavan tasaiseen levitykseen tarkoitettu levityskinnas ei yksinkertaisesti sovi miehen käsiin.

Ongelman ratkaistakseen Edwards kirjoitti avoimen kirjeen kyseisiä levityskinnaita valmistaneelle kosmetiikkayritykselle, Bondi Sandsille. Edwards kehottaa yritystä kehittämään jotain käyttökelpoisempaa minikokoisten levityskintaiden tilalle.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin mies kirjoitti:

"Hyvä Bondi Sands,

Kihlattuni, kuten monet muutkin naiset, nauttii rusketustuotteistanne, eikä hänellä ole mitään valitettavaa. Mutta minulla on... Minun, ja voisin kuvitella, että muidenkin miesten, pitää avustaa ihania kumppaneitamme itseruskettamisessa, ja tämä sisältää rusketusvaahtonne lisäämisen paikkoihin, joihin he itse eivät yletä.

Yksi ja ainoa valitukseni on se, että levityskintaanne ei sovi käteeni. Olen luultavasti keskivertokokoa, ja voin kuvitella, ettei tämä kinnas sovi monelle muullekaan miehelle.

Olen varma, harmikseni, että upea kihlattuni jatkaa ihanien tuotteidenne käyttöä huolimatta ongelmastani. Mutta olkaa kilttejä, tehkää tulevaisuudessa kintaasta isompi tai lisätkää (pakkaukseen) ylimääräinen kinnas niille miehille, joiden täytyy avustaa rakastamiaan naisia. Kiitos ajastanne."

Muut miehet samaistuivat ongelmaan

Daily Mailille Edwards kertoi, että kirjeen kirjoittaminen osoitti, ettei hän ollut ainoa tämän ongelman kanssa painiva mies. Edwardsin päivitykseen tulleet tuhannet kommentit paljastivat nimittäin, että muut miehet todella ovat ihmetelleet samankaltaisia asioita.

– Ihmisten kommenttien määrä ja niiden miesten määrä, joilla oli sama ongelma, oli hyvin yllättävää, huomioi Edwards.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lopulta myös yritys itse vastasi Edwardsin avoimeen kirjeeseen, ja ehdotti ratkaisuksi valikoimissaan olevaa välinettä, jolla kihlattu pystyisi hoitamaan ruskettumisensa itse. Bondi Sandsilta luvataan kuitenkin ottaa sekä Edwardsin pyyntö että siihen tulleet kommentit ja tykkäykset huomioon.

– Tänä vuonna saatat nähdä unelmasi muuttuvan todellisuudeksi, yrityksestä vihjaillaan.

***

2:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.