Mielensäpahoittajan tulevaisuus vaakalaudalla – näin teatterin johtaja ja Litja kommentoivat

Rakastettu näyttelijä Antti Litja sai syksyllä 2014 sairauskohtauksen ja joutui jäämään pitkälle sairauslomalle. Miten käy Kansallisteatterin jo kertaalleen siirretyn Mielensäpahoittaja-monologin?

Litjan oli tarkoitus tähdittää syksyllä 2014 Kansallisteatterin Iloisia aikoja, Mielensäpahoittaja -monologia, mutta teatteri joutui tiedottamaan ensi-illan siirtymisestä. Vielä syksyllä 2014 ensi-illan arvioitiin olevan syksyllä 2015.

Teattereiden syyskaudet lyödään usein lukkoon jo hyvissä ajoin ja Kansallisteatteri esittelee syksyn ohjelmistoaan jo muutaman viikon päästä. Mielensäpahoittajaa ei ole merkattu teatterin nettisivuille eikä syysohjelmiston esittelyyn.

Vaikuttaa kuitenkin vahvasti siltä, että Litjaa ja Mielensäpahoittajaa ei teatterin lavalla nähdä ainakaan vielä syksyllä.

MTV.fi tavoitti Kansallisteatterin johtajan Mika Myllyahon, joka kertoi Mielensäpahoittaja-monologin paluun olevan vielä auki.

– Näillä näkymin Mielensäpahoittajaa ei nähdä, mutta asiaa vielä tutkitaan. Kuitenkin on kyse Antti Litjasta ja hänen toipumisestaan, niin diskreetti pitää olla.

– Tilanne tässä vielä seilaa, katsotaan, jos monologi olisi mahdollinen. Ei se kuitenkaan varmasti syksyksi ehdi, Myllyaho myöntää.

MTV.fi tavoitti Antti Litjan puhelimitse. 77-vuotias tähti oli mietteliäänä jatkon suhteen, mutta vakuutti toipumisen etenevän.

– Olen kohta jo 80-vuotias, joten olen jo alkanut vähentämään hommia, Litja mietti jättäen paluulle kuitenkin auki pienen mahdollisuuden.

Lue myös:

    Uusimmat