Miekkoja, sikareita ja setelein koristeltu apinapatsas – Romanian poliisi julkaisi videon ihmiskaupasta epäillyn Andrew Taten pidätyksestä

Miekkoja, sikareita ja setelein koristeltu apinapatsas – Romanian poliisi julkaisi videon Andrew Taten pidätyksestä 2:06
Katso poliisin julkaisema video Taten pidätyksestä ja asunnosta löytyneistä todisteista.

Romanian poliisi on julkaissut videon entisen potkunyrkkeilijän Andrew Taten pidätyksestä.

Ihmiskaupasta, raiskauksesta ja järjestäytyneestä rikollisuudesta epäilty Tate pidätettiin Bukarestissa torstaina.

Romanian poliisi julkaisi videon, jolla näkyy poliisien sisääntulo Taten ja hänen veljensä asuntoon.

Videolla näkyy pöydillä muun muassa erilaisia ampuma-aseita, veitsiä ja miekkoja sekä käteistä rahaa. Suurilla tietokone- ja televisionäytöillä varustellussa huoneessa näkyy valvontakamerakuvia ympäri tonttia, ja pöydällä seteleillä vuorattu apinapatsas.

Ulkotiloista kuvatulla videolla näkyy lukuisia luksusautoja, joilla Tate oli vasta paria päivää aiemmin rehvastellut Twitterissä.

Romanian syyttäjien mukaan pidätettyinä ovat myös Taten veli Tristan Tate, sekä kaksi romanialaista henkilöä. Poliisin videolla näkyy veljen pidätystilanne.

Nelikon epäillään luoneen järjestäytyneen rikollisuuden ryhmän, jonka tarkoituksena oli värvätä ja käyttää hyväksi naisia, sekä pakottaa heidät tekemään pornografista sisältöä maksullisille nettisivuille.

Romanialaisyyttäjät ovat pyytäneet Bukarestin käräjäoikeudelta, että Taten pidätysaikaa pidennettäisiin 30 päivään.

Lue myös:

    Uusimmat