Miehen syytetään murhanneen nukkuvan thaimaalaisen vaimonsa veitsellä – 5-vuotias lapsi nukkui vieressä ja näki äitinsä kuoleman

Syyttäjä vaatii kittiläläiselle miehelle elinkautista vankeusrangaistusta murhasta tämän surmattua thaimaalaisen puolisonsa pariskunnan kotona. Pariskunnan lapsi todisti raakaa veritekoa.

Nainen oli surmattu lukuisilla veitseniskulla, jotka osuivat naista rintaan ja selkään. Syyttäjän mukaan nainen oli ollut nukkumassa sängyssä, kun mies oli aloittanut hyökkäyksen. Pariskunnan yhteinen viisivuotias poika nukkui äitinsä kanssa samassa sängyssä. Lähietäisyydeltä teon nähneen pojan kerrotaan olevan tapahtuneesta hyvin järkyttynyt, ja tälle on diagnosoitu traumaattisen tapahtuman aiheuttama häiriö.

Oikeuden papereiden mukaan myös uhrin jo aikuinen tytär todisti äitinsä kuolemaa.

Oikeuden asiakirjojen mukaan pariskunnalla oli ollut aiempia riitoja, ja uhri oli jo aiemmin ilmaissut kokevansa henkensä uhatuksi.

Mies on myöntänyt aiheuttaneensa naisen kuoleman teräaseen iskuilla, mutta kiistää harkinnan tai aiemman uhkailun. Hän myöntää syyllistyneensä tappoon. Hän kertoo toimineensa ”pikaistuksissaan” voimakkaan humalatilan aikana. Hän ei kertomansa mukaan myöskään ollut tietoinen, että hänen poikansa oli samassa huoneessa.

Syyttäjän mukaan teko oli harkittu sekä erityisen raaka ja julma.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja