Miehen ehto avioliitolle: Vaimon kerättävä miljoona tykkääjää Facebookissa!

Löytyykö Englannista maailman epäromanttisin sulhanen? Paul Mappelthorpe suostuu sopimaan hääpäivän vasta, kun miljoona ihmistä liittyy pariskunnan avioaikeita tukevaan ryhmään Facebookissa.

Kelly Coaxhead, 32, sanoi ”tahdon” jo kymmenen vuotta sitten. Hän on yrittänyt siitä lähtien saada sulhasensa Paul Mappelthorpen sopimaan hääpäivästä, mutta huonoin tuloksin, kertoo odditycentral.com. Kellyn unelmahääpäivä olisi 11.11.2011.

Nyt Kelly on lähellä tavoitettaan päästä naimisiin. Sulhasesta on tullut surullisen kuuluisa tapaus Englannissa, sillä epäromanttinen herra on asettanut hääpäivälle ehdon. Kellyn tarvitsee kerätä miljoonan ihmisen kannatus, ja sen sijaan että hän olisi jättänyt miehen, tämä morsian päätti kerätä joukkoja Facebook-ryhmään nimeltä ”I Need 1 Million People To Join For Paul To Marry Me C’mon Guys Help Me Lol”.

– Idea tuli ihan tyhjästä. Ajattelin, että miljoona kuulostaisi hyvältä. Kun ajattelee, että maailmassa on 6,7 miljardia ihmistä, niin sehän on vain alle 0,1 prosenttia. Pidän haasteista ja ajatuksesta, että asetan hänelle tavoitteita. Hän saa jotain mitä etsiä Facebookista, sulhanen kommentoi tempausta ja lisää, ettei Kellyn isä ainakaan ole vielä liittynyt ryhmään.

Kelly kirjoittaa, että ryhmässä oli jo 58 000 jäsentä, kunnes Facebook poisti ryhmän. Helmikuun lopussa uudessa ryhmässä oli vasta hieman reilut 12 100 jäsentä.

MTV3/Helmi

Lähde: Odditycentral.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja