Metallica jyrää huiman äänivyöryn toiseen massatapahtumaan Helsingissä – "Erittäin lujaa kajahtaa siihen"

HJK:n kotiotteluun jalkapallon Veikkausliigassa on perjantaina luvassa äänekäs lisämauste, kun metallimusiikin jättiyhtye Metallica esiintyy samaan aikaan viereisellä Olympiastadionilla. 

HJK pelaa SJK:ta vastaan kello 20 alkaen. Metallican odotetaan aloittavan keikkansa noin kello 20.30 Töölön jalkapallostadionin naapurissa. 

Helsinkiläisseura on muistutellut etukäteen katsojia poikkeuksellisen kovasta ruuhkasta ja parkkipaikkojen vähyydestä. Konsertti on pistetty merkille myös joukkueen sisällä. 

– Asiasta on juteltu ja naureskeltu, että miten mahtaa valmentajien ohjeet kuulua kentälle asti, HJK:n tiedottaja Pekka Mäntylä selvittää MTV Urheilulle.

Mäntylän mukaan konserttitapahtuman äänet tulevat areenalle HJK-kannattajien suosiman Klubipäädyn suunnasta. Hän oli hämmästynyt desibelitasoista torstaina, kun Olympiastadionilla oli käynnissä keikkaharjoitus tai vastaava tapahtuma. 

– Kyllä se erittäin lujaa kajahtaa siihen Boltin lehtereille myös siitä naapurista.

Tämänkaltaiset "tuplabuukkaukset" ovat Töölössä harvinaisia, mutta eivät poikkeuksellisia. 

Mäntylän mukaan rap-musiikki on HJK:n pelaajien keskuudessa suuressa suosiossa, joten Metallica-biisitoiveita ei ole sieltä suunnalta tullut.  

For Whom The Bell Tolls ja Nothing Else Matters, Mäntylä pudottelee asiantuntevasti jalkapallo-ottelun käänteisiin sopivia laulunnimiä. 

Saa nähdä kenelle kellot soivat Töölössä perjantai-iltana. Ennen kamppailua SJK on sarjakolmosena, alavireisen alkukauden pelannut HJK viidentenä. 

Metallicalla on vielä toinen konsertti Helsingissä tulevana sunnuntaina. 

Lue myös:

    Uusimmat