Mestarin holtittomalla syöksyllä ikävät seuraukset – raju kuva ei herkille

Saksan Gina Lückenkemper voitti 100 metrin EM-kultaa kotiyleisönsä edessä keskiviikkona. Saksalainen otti voiton viiden tuhannesosan erolla Sveitsin Mujinga Kambudjiin hurjalla loppusyöksyllään.

Kultamitalin kannalta ratkaisevaa oli Lückenkemperin raju heittäytyminen maaliviivan yli. Heittäytyessään saksalainen kaatui rajusti maahan täydestä vauhdista. 

Tuloksia jouduttiin odottamaan jonkin aikaa. Kun ne varmistuivat oli Lückenkemper aivan onnensa kukkuloilla, eikä hän kaiken hässäkän keskellä huomannut saamiaan vammoja kaatumisesta.

Kun hän oli polvistuneena radan pintaan Saksan lippu hartioillaan, huomattiin hänen reidessään karmea viiltohaava.

Kuvan reidestä voi nähdä alla olevasta Twitter-julkaisusta. Koko haavan näkee paremmin klikkaamalla kuvan auki

Lääkintähenkilökunta oli nopeasti paikalla hoitamassa tuoreen mestarin haavaa. Lückenkemper istutettiin hetkeksi pyörätuoliin, kun haavaa sidottiin. Samalla saksalainen pääsi jatkamaan juhlimista istualtaan.

Myöhemmin tuore Euroopan mestari joutui suuntaamaan sairaalaan, jotta haava saatiin ommeltua kiinni.

– En tiedä tarkalleen, miten sain haavan. Tuliko se kaatumisesta vai jostain muusta, Lückenkemper sanoi Aftonbladetin mukaan.

Kultahurmion keskellä nainen ei ollut haavasta millänsäkään.

– Ei haittaa. Minulla oli niin paljon adrenaliinia veressä. Olen täynnä onnea, enkä vieläkään voi ymmärtää, mitä tapahtui.

Todennäköisesti Lückenkemperin reisi aukesi oman piikkarin piikin viillettyä siihen haavan. Alta näet kuvasarjan tapahtumasta. Toiseksi viimeisestä kuvasta viiltohaavan erottaa selvästi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja