Mestarien liigassa ylistystä keränneen PSG-tähden toinen puoli: "Hän polttaa, juo ja on ulkona melkein joka ilta"

Jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierissä Manchester Unitedin ja PSG:n välisessä kohtaamisessa Marco Verrattia hehkutettiin ottelun parhaimmaksi pelaajaksi. PSG voitti ottelun 2-0. Ranskalainen jalkapalloasiantuntija Julian Laurens nosti BBC:n lähetyksesssä Verrattin suorituksen sensaatiomaiseksi, kun ottaa huomioon tämän yksityiselämän. 

PSG tarrasi vahvasti kiinni jatkopaikkaan kaatamalla Manchester Unitedin Presnel Kimpemben ja Kylian Mbappen osumilla 2-0 lukemin. Verratti pelasi ottelussa 75 minuuttia ja oli kentän parhaimmistoa. Laurens tituleerasi italialaista kentän jättiläiseksi. 

– Minulle paras pelaaja oli Verratti. Syyt siihen ovat selkeät, hän ei ollut hyvässä pelivireessä, hän ei tuntenut oloaan sataprosenttiseksi ja hän on pelannut ainoastaan yhden ottelun kuukauden aikana, Laurens sanoo.

Laurens puhui myös Verrattin yksityiselämästä. Hänen mukaan Verratti juhlii aktiivisesti.

– Viime viikolla hän juhli Neymarin syntymäpäiväjuhlien ohessa aamukuuteen. Hän tupakoi, hän juo ja hän on ulkona melkein joka päivä, Laurens kertoo.

– Jos hän pelaa tuollaisen ottelun, niin on se mielestäni sensaatiomaisen hieno suoritus. Se on aivan uskomatonta, että hän pystyy antamaan tuollaisen suorituksen, kun ajatellaan hänen tämänhetkistä elämäntyyliään, Laurens päättää.

PSG ja Manchester United kohtaavat toisessa osaottelussa 6. maaliskuuta Pariisissa.

Kaikki Mestarien liigan pudotuspelit suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi.

Lue myös:

    Uusimmat