Juventus-tähti tälläsi Mestarien liiga -kauden avausmaalin – ja iski vielä toistamiseen

Juventuksen Alvaro Morata teki jalkapallon Mestarien liigan lohkovaiheen ensimmäisen maalin ja osui vielä toistamiseen. Juventus kukisti Moratan maaleilla Kiovan Dynamon vieraissa maalein 2–0.

Hyökkääjätähti Moratan viimeistelemä Mestarien liiga -kauden avausosuma syntyi, kun ottelun toinen jakso oli vanhentunut vain 50 sekuntia.

Juventuksen mylly pyöri heti toisen jakson alussa Dynamon rangaistusalueella. Dejan Kulusevski ampui ja Dynamo-maalivahti Georgi Bushchan torjui, mutta Morata tälläsi lähietäisyydeltä irtokarat sisään.

Morata puski vieraiden toisen häkin 83. minuutilla Juan Cuadradon tarkasta keskityksestä maalille.

Juven kovin megatähti Cristiano Ronaldo oli koronatartuntansa myötä ottelusta sivussa.

Mestarien liiga -ottelut näkyvät suorina lähetyksinä C Moren kanavilla ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa