Mestaribodari pillastui tappiosta ja alkoi riehua – seuraus oli kouraiseva

Kehonrakentaja Jahid Hasan Shuvo oli tottunut voittamaan. Toiseksi tällä kertaa jääminen sai hänet pillastumaan tavalla, joka poiki hänelle Bangladeshin kehonrakennusliitolta elinikäisen kilpailukiellon.

Jahid Hasan Shuvo oli voittanut kehonrakennuksessa Bangladeshin mestaruuden kolmesti. Joulukuussa 2022 hän joutui kuitenkin maistamaan tappion karvautta sijoituttuaan maansa mestaruuskilpailuissa Dhakassa toiseksi. 

Shuvolle ojennettiin lavalla kakkospystin lisäksi palkinnoksi tehosekoitin. Mies teki harvinaisen selväksi, että se ei häntä lämmittänyt.

Shuvo heitti lavalta pois astuttuaan tehosekoitinpaketin käsistään, minkä jälkeen hän potki pakettia raivokkaasti yhä kauemmas. Shuvo jakoi hetkestä videon, joka oli kerännyt maanantai-iltaan mennessä Facebookissa 10 päivässä 11 miljoonaa katselukertaa.

Shuvo selitti jälkeenpäin, ettei hänen raivonsa johtunut siitä, että palkinnoksi ojennettiin tehosekoitin, vaan hänen mielestään lajiliitto on korruptoitunut.

– Se oli potku korruptiolle. Kaikenlaiselle korruptiolle maassamme, Shuvo sanoi The Business Standardin mukaan.

– Jopa lapsi pystyisi kertomaan eron minun ja voittajan fysiikoiden välillä. Haluaisin silti pahoitella reaktiotani, koska ilman kontekstia se näyttää epämiellyttävältä urheilijan tekemänä.

Shuvo jakoi myös nauruemojilla höystämiään kuvia hänen ja voittajan erosta.

Pahoittelut eivät pelastaneet Shuvoa siltä, että Bangladeshin kehonrakennusliitto asetti hänet elinikäiseen kilpailukieltoon. 

0:59
Katso myös: Rajua rääkkiä – näin kehonrakentaja "Testotimo" Naapila treenasi kuusinkertaisen Mr. Olympian Dorian Yatesin opissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja