Meryl Streep hehkuttaa uusinta roolihahmoaan

Iso-Britannian entistä pääministeriä, Margaret Thatcheria tammikuussa ensi-iltansa saavassa tuoreessa elokuvassa näyttelevä 62-vuotias Meryl Streep on haltioissaan roolihahmostaan.

Nayttelijäkonkari Meryl Streep hehkuttaa tuoreinta rooliaan Iso-Britannian entisenä pääministerinä Margaret Thatcherina.

– En ole välittänyt kummemmin mistään, mitä olen tehnyt pitkään aikaan samalla tavoin kun roolistani Margaret Thatcherina, Streep kertoi.

The Iron Lady –nimisessä elokuvassa nimikkoroolin näyttelevä konkari on uusimman työprojektinsa aikana oppinut ihailemaan Thatcherin kovaa työtä.

– Hänen väsymättömyytensä on käsittämätöntä. Kun minä sanon näin, tiedän todella mitä tarkoitan, sillä minä olen itse kova tekemään töitä. Tiedän millaista on valvoa myöhään. Sitä pystyy tekemään jonkin aikaa, mutta se, että joku kestää sitä yksitoista vuotta, on käsittämätöntä, Streep hehkuttaa.

Margaret Thatcher toimi brittien pääministerinä yksitoista vuotta. Iso-Britannian ensimmäisenä naispääministerinä toiminut periksiantamaton ja kovapintainen nainen sai aikoinaan lisänimen Iron Lady.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat