Mervi Kallio julkaisi henkilökohtaisen kirjoituksen: "Olen aina vältellyt konflikteja ja vaikeista asioista puhumista"

1:50
Katso Mervi Kallion raportti Japanista!

Urheilutoimittaja Mervi Kallio kertoo, mitä hänen uuden vuoden lupauksille lopulta kävikään.

Mervi Kallio kirjoittaa Instagramissa, miten hän päätti tämän vuoden alussa vähentää karkin syömistä. Toinen hänen tavoitteistaan oli oppia puhumaan myös vaikeistakin asioista.

Makeisia nainen tunnustaa syöneensä yhtä paljon kuin viime vuonna, mutta toisesta lupauksestaan hän on pitänyt kiinni. Kallio kirjoittaa puuttuneensa epäkohtiin elämänsä jokaisella osa-alueella.

– Olen aina vältellyt konflikteja ja vaikeista asioista puhumista, joten helppoa se ei ole ollut. Kai siihen liittyy pelko hylätyksi tulemisesta ja toisen loukkaamisesta, Kallio pohtii tekstissään.

Lupauksen myötä toimittaja on käynyt useita rakentavia keskusteluja ja tullut entistä läheisemmäksi hänelle tärkeiden ihmisten kanssa.

– Kannattaa kokeilla. Tätä aion jatkaa myös vuonna 2020. Kiitos vuosi 2019. Tervetuloa uusi vuosi ja uusi vuosikymmen, Kallio päättää kirjoituksensa.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja