Mersu-pomo torppaa Hamiltonin auttamisen täysin – "Valtterin voitto olisi hänellekin hyvä"

Valtteri Bottas saa keskittyä tänään vain itseensä ja kisan voittamiseen.

Kun Lewis Hamilton lähtee liikkeelle kahdeksannesta ruudusta, ovat jotkut spekuloineet, että kärkipaikalta lähtevän Bottaksen pitäisi auttaa myös tallikaveriaan, joka on MM-pisteissä kakkosena Sebastian Vettelin perässä. Wolff linjaa, että Bottaksen ei tarvitse miettiä Hamiltonia lainkaan.

– Päinvastoin. Se olisi hyvä Lewisillekin, jos Valtteri voittaisi, koska hän veisi paljon pisteitä Sebastianilta, Wolff sanoi C Morelle.

Wolffin mielestä Bottaksella on täydet mahdollisuudet MM-taisteluunkin.

– Kausi ei ole edes puolivälissä. Katsotaan, missä olemme Budapestin jälkeen, siihen on vielä kolme kilpailua, ja sitten alkaa kauden toinen puolikas. Kaikki on mahdollista, Wolff sanoo.

Lewis Hamilton on yksi F1-historian parhaista aika-ajokuskeista. Nyt on ajettuna yhdeksän aika-ajoa, ja Bottas on ollut neljä kertaa parempi.

– Näyttää, että me olemme tehneet oikean päätöksen. Valtteri on todella nopea, hän pystyy ajamaan yhden kierroksen, joka on fantastinen. Ei saa unohtaa, että hän on vasta aloittanut meillä. Lewisilla on jo viides vuosi, eli meillä on paljon rohkaisevia merkkejä, Wolff totesi.

Lue myös:

    Uusimmat