Mersu-pomo suorapuheisena: Automme on diiva

F1-mestaritallilla Mercedeksellä on ollut enemmän vaikeuksia löytää autoonsa hyviä säätöjä verrattuna aiempiin vuosiin, myöntää tiimipomo Toto Wolff.

MAINOS

Monacon F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Monacon GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa!

Tilaa C More

Mersulla ja etenkin Lewis Hamiltonilla on ollut tuskaisa viikko Monacon kisaviikonlopun aikana. Lauantain aika-ajossa Hamiltonilla oli vaikeuksia rengaslämpötilojen kanssa, ja britin osalta aika-ajo päättyi karvaaseen pettymykseen, kun hän ei selviytynyt viimeiseen osioon. McLarenin Stoffel Vandoornen kolari ja siitä aiheutuneet keltaiset liput keskeyttivät Hamiltonin viimeisen yrityksen kakkososiossa, ja tuloksena oli 13. lähtöruutu.

- Autollamme on tietynlainen DNA. Olemme todistaneet, että automme voi olla todella nopea aika-ajossa ja kilpailussa, mutta siinä vaikuttaa olevan diivan vikaa, kun renkaat yrittää saada oikeaan toimintaikkunaan, Wolff sanoi Sky Sportsin mukaan.

- Todennäköisesti kyse on pienistä marginaalieroista, jotka pudottavat renkaat ulos ikkunasta. Meidän pitää selvittää, miksi näin käy, Wolff jatkoi.

Hamiltonin tallikaveri Valtteri Bottas ajoi Monacossa kolmosruutuun, ja eroa paalupaikan ottaneeseen Kimi Räikköseenkin jäi vain 45 tuhannesosasekuntia. Hamiltonin mukaan hänen autossaan oli samat säädöt kuin Bottaksen kilpurissa.

Lue myös:

    Uusimmat