Mersu-pomo Kanadan avauskierroksesta: Minulla on deja-vu

Mercedes-tallin urheilujohtaja Toto Wolff myöntää tuntevansa turhautumista siihen, että hän joutui Kanadan GP:n jälkeen taas selittämään kuljettajaparinsa kisan avauskierroksen edesottamuksia.

Nico Rosberg ja Lewis Hamilton kilkkasivat kuukausi sitten Espanjassa toisensa ulos kisan avauskierroksella. Nyt Montrealissa parivaljakko ei selvinnyt ulos kisan ensimmäisestä mutkasta ilman keskinäistä osumaa.

- Se oli kova manööveri. Lewis sanoi autonsa aliohjaavan, mitä sanoisin tietysti myös itse! Kun starttaa sijoilta yksi ja kaksi ja tulee ulos ensimmäisestä mutkasta toisena ja yhdeksäntenä, niin se ei ole tallin näkökulmasta katsottuna mukavaa, Wolff harmitteli motorsport.comin mukaan.

- Minulla on deja-vu. Käymme näitä keskusteluja joka kisan jälkeen, Wolff jatkoi.

Rosbergin ratin varoitusvalot syttyivät myöhemmin kisan aikana, minkä Wolff katsoo johtuneen autoon avausmutkan ulosajossa tarttuneista roskista.

- Nicolla paloivat luultavasti kojelaudan kaikki varoitusvalot. Kun hän ajoi ykkösmutkassa leveäksi, niin uskomme ruohon tukkineen osan auton jäähdytyksestä, Wolff sanoi.

Rosberg toi lopulta autonsa maaliin kisan viidentenä. Voiton myötä Hamiltonin ero mestaruustaistelua johtavaan tallitoveriinsa kutistui yhdeksään pisteeseen.

Lue myös:

    Uusimmat